up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Salomon

HERR VÄGSKOR

HERR VÄGSKOR

TRAILSKOR HERR

TRAILSKOR HERR

HYDRATION

HYDRATION

KVINNORS VÄGSKOR

KVINNORS VÄGSKOR

TRILSKOR FÖR KVINNOR

TRILSKOR FÖR KVINNOR

BARNSKOR

BARNSKOR

Kategorier

Bagar Och Väskor

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Vätska

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon är ett av de mest populära varumärkena i världen. Det grundades 1947, ett franskt företag som tillverkar sportutrustning i Annecy. Salomon har blivit det ledande företaget när det gäller att tillhandahålla utomhussportutrustning av bästa kvalitet för alla åldrar. Idag har Salomon ett brett utbud av kvalitetsskor med innovativ design för att möta idrottares krav. Dessa skor är lätta och ger maximal komfort för dina fötter när du springer. GORE TEX-tekniken ger maximal innovation i sitt tyg. Salomon skor för män och kvinnor kännetecknas av sin hållbarhet, motståndskraft, breda färg- och designutbud, maximal komfort och dämpning. Trail Running Speedcross-skorna är idealiska för att springa i bergen.


Salomons utmärkta utbud av löparkläder erbjuder ett brett utbud av plagg som jackor, västar, byxor, fleece, handskar och strumpor. Salomons kläder är speciellt designade för män och kvinnor för att förbättra varje persons sportprestanda. För att komplettera din utrustning och ta med dig allt du behöver på dina utflykter, välj en ryggsäck, fannypack eller, även för att hålla dig väl hydrerad, en vätskeväst, en väska eller en flaska vatten.

clouse menu Stänga