up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Salomon

HERR VÄGSKOR

HERR VÄGSKOR

TRAILSKOR HERR

TRAILSKOR HERR

HYDRATION

HYDRATION

KVINNORS VÄGSKOR

KVINNORS VÄGSKOR

TRILSKOR FÖR KVINNOR

TRILSKOR FÖR KVINNOR

BARNSKOR

BARNSKOR

Kategorier

Bagar och Väskor

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Kjøretøysutstyr

Vätska

Allt( Salomon )

Salomon

Förbättra din löpförmåga med ett fullt sortiment av Salomon på Runnerinn. Salomon är en fransk sportutrustningstillverkare som startades 1947. Nu har det blivit den bästa kvalitetssportklädmärket för alla åldersgrupper. Så om du vill känna dig levande medan du springer, välj Salomon skor. Det spelar ingen roll om du föredrar en stig eller en väg att springa på. Med Salomon herrskor och Salomon damskor kan du ta dina löpningar till nästa nivå. Om du vill springa snabbare måste du förbättra din fysiska kondition för att uppnå målet snabbt. Salomon lanserade först sitt Raid Race Trail sko och började sin löpresa 2001. Med utmärkt passform och komfort blev det en framåtblickande design.
Hitta de bästa skorna med karaktärer av mjukhet, lätthet och superdämpning med Salomon. Salomon-stövlar är mycket hållbara och är designade med de bästa teknikerna tillsammans med kvalitet och komfort. Salomon introducerade Speed Cross skor 2006 och från början blev de en del av ultra-löpning och spår-löpning. Dessa Speedcross skor är extraordinära för att springa i bergen. Det är en linje med all-terrainskor som är designade för både väg och spår.
Efter alla dessa år har Salomon förbättrat skonas stabilitet med bättre passform och komfort. Salomons vattenskor är ett annat stort urval av skor som finns i ett brett utbud. Dess ultra-specifika och snabbtorkande teknik kan göra att du springer på hal, slippriga ytor. Det har en sömlös vattensugningsteknik som ger utmärkt komfort för dina fötter. Dessa vattenskor kompletterar dina vattensporter med den ultimata självförtroendeboosten.

Salomon löpning utrustning för alla sporter

Salomons utmärkta sortiment av sportutrustning inkluderar en Salomon hydration vest, ryggsäck, midjeväska, vattenflaska, handskar, strumpor och mer för att fylla den lista över utrustning som behövs för sporten. Dess sortiment av sportkläder och tillbehör förbättrar sportprestationen hos alla män och kvinnor med sina speciella tillverkningsmetoder. Kort sagt skapar denna klassiska utrustningsrad god stabilitet och stöd, vilket är lika viktigt när man rör sig över odefinierat terräng. Märket fokuserar också på användning av hållbart återvunna produkter. Därför har Salomon ett gott rykte för att erbjuda de bästa och mest bekväma sporttillbehören runt om i världen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga