up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Julbo

Julbo

Avdelinger

Snowboards

Vernebriller og Solbriller

Allt ( Julbo )

Om Julbo

I over et århundre, Julbo har vært i forkant av innovasjon innen briller, spesialisert på høyytelsesglass, solbriller, skibriller og hjelmer som kombinerer avansert teknologi med tidløs stil. Establert i 1888 av Jules Baud, Julbo begynte som et beskjedent verksted i Jura fjellene i Frankrike. Inspirert av lokale fjellklatrere, Baud satte i gang å skape optiske løsninger som skulle forbedre deres opplevelser ute. I dag Julbo står som en global leder innen beskyttelse av øynene, drevet av en forpliktelse til presisjon, holdbarhet og design.
Med en rik arv som stammer fra optisk håndverk og en stødig forpliktelse til innovasjon, Julbo fortsetter å revolusjonere verden av briller. Gjennom stadig forfinning av sine teknologier og design, Julbo forblir det foretrukne valget for personer som søker briller som ikke bare beskytter deres syn, men også forbedrer deres utendørsopplevelser, sportsprestasjoner og daglige liv. Besøk det bredeste og mest premium samlingen av Julbo hos Snowinn.

Julbo Innovating Vision Protection Since 1888

Julbo´s sortiment av glass kombinerer materialer på toppen av linjen med ergonomisk design, som tilbyr briller som er utmerket både funksjonsmessig og estetisk. Enten for hverdagsbruk eller spesialiserte aktiviteter, Julbo-glass gir høy klarhet, UV-beskyttelse og komfort, noe som gjør dem til et foretrukket valg for eventyrere, idrettsutøvere og urbane oppdagere. Julbo solbriller slår sammen stil og ytelse på en glidende måte, med avanserte linseteknologier som sikrer optimal klarhet, polarisering og beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Fra levende bygater til støvete fjellstier, Julbo solbriller er bygget for å motstå varierte miljøer samtidig som de forbedrer visuelle opplevelser. Utformet for ekspedisjoner i høye høyder, Julbo-glacierglass er designet for å beskytte fjellklatrere og snøelskere mot intense gløder og spisse vind. Med spesialiserte linsenyanser og sideskjermer, disse glassene gir essensiell beskyttelse for øynene i ekstreme alpine forhold. Julbo-skibriller tilbyr uovertruffen optisk presisjon og komfort for en rekke aktiviteter, fra skikjøring til snowboarding. Utformet for å eliminere dugging og optimalisere synet i utfordrende værforhold, Julbo-skibriller sikrer at idrettsutøvere kan prestere på sitt beste uten å kompromittere øyesikkerheten. Spesielt designet for snøsport, Julbo-skibriller gir et bredt felt av syn, optimal ventilasjon og anti-dugg-belegg. Med linsealternativer tilpasset ulike lysforhold, disse skibrillene forbedrer synligheten på fjellet og bidrar til en jevn skiopplevelse. Julbo´s ski-hjelmer kombinerer stilige estetikk med avanserte sikkerhetsfunksjoner. Utformet for å tilby optimal støtdemping, ventilasjon og en behagelig passform, disse hjelmene gir nødvendig hodesikkerhet for skiløpere og snowboardere samtidig som de opprettholder et stilig profil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk