Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Julbo

Noin Julbo
Yli satavuotisen historian ajan Julbo on ollut innovatiivisten silmälasien, aurinkolasejen, lasien ja kypärien alalla esillä. Vuonna 1888 perustettu Julbo alkoi Jura-vuoristossa Ranskassa pienestä työpajasta. Paikallisten vuorikiipeilijöiden innoittamana Jules Baud alkoi luoda optisia ratkaisuja, jotka parantavat ulkoilmaelämyksiä. Tänään Julbo on maailman johtava suojalasejen tarjoaja, jonka sitoutuminen tarkkuuteen, kestävyyteen ja muotoiluun on ajanut eteenpäin.
Rikkaan perinteen ja jatkuvan innovaatiokomitean ansiosta Julbo jatkaa silmälasien maailmanlaajuista muutosta. Hienosäätämällä teknologioitaan ja suunnitteluaan Julbo on edelleen se valinta, kun etsitään silmälaseja, jotka eivät vain suojaa näköäsi vaan myös parantavat ulkoilma- ja urheiluelämyksiäsi sekä arkielämääsi. Snowinn tarjoaa laajimman ja arvokkaimman valikoiman Julbo-tuotteita.

Julbo innovoimassa näkösuojausta vuodesta 1888

Julbon silmälasien valikoima yhdistää teräviä materiaaleja ergonomiseen muotoiluun, tarjoten silmälaseja, jotka loistavat sekä toiminnallisuudessa että esteettisyydessä. Olipa kyse sitten arkisista asukokonaisuuksista tai erikoistuneista toiminnoista, Julbo-lasit tarjoavat erinomaisen selkeyden, UV-suojan ja mukavuuden, mikä tekee niistä erittäin suositun valinnan seikkailijoille, urheilijoille ja urbaaneille tutkimusmatkailijoille. Julbo-aurinkolasit yhdistävät tyylin ja suorituskyvyn, tarjoten edistyneitä linssiteknologioita, jotka takaavat optimaalisen selkeyden, polarisaation ja suojan haitallisilta UV-säteiltä. Vilkkaiden kaupunkien kujilta karun vuoristoreitin varrelle, Julbo-aurinkolasit on rakennettu kestämään vaihtelevia ympäristöjä samalla, kun ne parantavat visuaalisia kokemuksia. Erityisesti korkean korkeuden retkille suunniteltuja Julbo-jäälaseja käytetään suojaamaan vuorikiipeilijöitä ja lumesta nauttijoita voimakkailta kaihosäteiltä ja teräviltä tuulilta. Näiden lasejen erikoislinsstinteillä ja sivusuojilla tarjotaan silmille tarpeellista suojausta äärimmäisissä vuoristo-olosuhteissa.
Julbo-lasit tarjoavat poikkeuksellista optista tarkkuutta ja mukavuutta erilaisiin urheilulajeihin, laskettelusta lumilautailuun. Suunniteltu poistamaan hämärtymisen ja optimoimaan näkyvyys haastavissa sääolosuhteissa, Julbo-lasit varmistavat, että urheilijat voivat suorittaa parhaansa turvallisesti silmille. Erityisesti lumilajeihin suunnitellut Julbo-lasit tarjoavat laajan näkymän, erinomaisen ilmanvaihdon ja anti-hämärtymisen pinnoitteet. Vaihteleviin valaistusolosuhteisiin sopivien linssovaihtoehtojen avulla nämä lasit parantavat näkyvyyttä rinteillä ja luovat sujuvan laskettelukokemuksen. Julbo-kypärät yhdistävät hienostuneen ulkoasun ja edistyneet turvallisuusominaisuudet. Suunniteltu tarjoamaan optimaalista suojausta, ilmanvaihtoa ja mukava istuvuus, nämä kypärät tarjoavat välttämättömän päänsuojan laskettelijoille ja lumilautailijoille, säilyttäen samalla tyylikkään ulkoasun.