Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Oakley

Oakley
Information för Oakley
Du kan shoppa alla dina Oakley -favoriter på Snowinn. Oakley grundades 1975 av Jim Jannard. På väg framåt är Oakley ett exklusivt solglasögon- och klädföretag med en historia av innovativ design, bekväma produkter och ett engagemang för idrottare och extremsporter. Oakley har dessutom varit världsledande inom solglasögonteknologi och skapat några av de mest ikoniska, säkraste och snyggaste solglasögonen på marknaden. Detta varumärke har blivit ledande inom tekniska material och intensiva sporter.
De flesta tekniska mönster, modeplagg, utrustning etc. Oakleys utvecklades med hjälp av idrottare och omfattande fälttester, inklusive under extrema förhållanden. Oakley lanserade MSK3-glasögonen, som hade en innovativ design för att förhindra att glasögon immar. Oakleys hemlighet till framgång är dess passion för att kombinera vetenskap OCH konst för att skapa den perfekta kombinationen av stil och prestanda. Oakley har lyckats smälta samman funktion och form för att skapa konstverk som verkligen fungerar. Oakley är unik i innovativ prestanda och banbrytande design.

Det bästa märket av tillbehör och sportutrustning för skidåkare

Varumärket Oakley designar, tillverkar och distribuerar högpresterande, långvariga skidglasögon, skor, klockor och utrustning. Professionella skidåkare litar på märket Oakley . Oakley Company säljer också solglasögon och ansiktsskydd för användning med skidhjälmar, solglasögontillbehör, väskor och en rad skidskor. Oakley erbjuder sina produkter över hela världen. Många människor bär Oakley helt enkelt för att de ger 100% UV-skydd. Dessa solglasögon skyddar inte bara dina ögon från skadliga strålar, utan finns också i olika stilar som är både bekväma och moderiktiga. Dessutom, genom att outtröttligt sträva efter att möta de extrema kraven från världens mest elitidrottare och höja fysiken till konstens nivå, har Oakley skapat glasögon som fungerar bäst för alla.

Oakley har allt för dig

Företaget designar, utvecklar och tillverkar sportutrustning och livsstilsartiklar, inklusive solglasögon, skyddsglasögon, sportvisir, glasögon, snowboard/skidglasögon, klockor, kläder, skor, ryggsäckar, optiska bågar och andra tillbehör till optiska bågar . Om du letar efter flerfunktionssolglasögon till vardags , har Oakley dig täckt med Prizm Daily-linsen . Daily är idealiskt och bäst för dagligt bruk, körning eller löpning. Denna mångsidiga lins ger mer kontrast, producerar mer levande färger och erbjuder UV-skydd av goda skäl. Oakleys passform, komfort och optiska prestanda är överlägsen andra märken. Kom och köp din favorit Oakley-utrustning och glasögon från Snowinn.