Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Oakley

Oakley
Om Oakley
Du kan shoppe alle dine Oakley- favoritter hos Snowinn. Oakley blev grundlagt i 1975 af Jim Jannard. På vej fremad er Oakley en high-end solbrille- og beklædningsvirksomhed med en historie med innovativt design, komfortable produkter og en forpligtelse til atleter og ekstremsport. Derudover har Oakley været en af verdens førende inden for solbrilleteknologi og skabt nogle af de mest ikoniske, sikreste og stilfulde solbriller på markedet. Dette mærke er blevet førende inden for tekniske materialer og intensiv sport.
De fleste af de tekniske design, modetøj, gear osv. Oakley `s blev udviklet med input fra atleter og omfattende felttest, herunder under ekstreme forhold. Oakley lancerede MSK3-brillerne, som havde et innovativt design, der forhindrer briller i at dugge til. Oakleys hemmelighed bag succes er dens passion for at kombinere videnskab OG kunst for at skabe den perfekte kombination af stil og ydeevne. Det er lykkedes Oakley at sammensmelte funktion og form for at skabe kunstværker, der virkelig virker. Oakley er unik i innovativ ydeevne og banebrydende design.

Det bedste mærke af tilbehør og sportsudstyr til skiløbere

Oakley -mærket designer, fremstiller og distribuerer højtydende, langtidsholdbare skibriller, fodtøj, ure og udstyr. Professionelle skiløbere stoler på Oakley -mærket. Oakley Company sælger også solbriller og ansigtsskærme til brug med skihjelme, solbrilletilbehør, geartasker og en række skisko. Oakley tilbyder sine produkter i hele verden. Mange mennesker bærer Oakley, simpelthen fordi de giver 100 % UV-beskyttelse. Disse solbriller beskytter ikke kun dine øjne mod skadelige stråler, men kommer også i forskellige stilarter, der er både komfortable og moderigtige. Plus, ved utrætteligt at stræbe efter at imødekomme de ekstreme krav fra verdens mest eliteatleter og løfte fysikken til kunstens niveau, har Oakley skabt briller, der fungerer bedst for alle.

Oakley har alt til dig

Virksomheden designer, udvikler og fremstiller sportsudstyr og livsstilsartikler, herunder solbriller, sikkerhedsbriller, sportsvisirer, briller, snowboard/skibriller, ure, tøj, sko, rygsække, optiske stel og andet tilbehør til optiske stel . Hvis du leder efter multifunktionelle hverdagssolbriller, har Oakley dig dækket med Prizm Daily-glasset . Daily er ideel og bedst til hverdagsbrug, kørsel eller løb. Denne alsidige linse giver mere kontrast, producerer mere levende farver og tilbyder UV-beskyttelse med god grund. Oakleys pasform, komfort og optiske ydeevne er overlegen i forhold til andre mærker. Kom og få dit yndlings Oakley-udstyr og -briller fra Snowinn.