up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Hjälmar

Hjälmar

Glasögon

Glasögon

Skyddsvästar

Skyddsvästar

herrkläder

herrkläder

Damkläder

Damkläder

Barn

Barn

Kategorier

Bagar och Ryggsäckar

Barnkläder

Damkläder

Glasögon och Solglasögon

Herrkläder

Hjälmar

Skydd

Snowboards

Allt( POC )

POC

POC är ett berömt svenskt sportföretag som grundades av Stefan Ytterborn 2004. Företagets huvudkontor ligger på Nackagatan 4 i Stockholm. Skidåkning och cykling är mycket tuffa sporter bland alla andra sporter. Människor behöver maximal huvudskydd i dessa sporter. POC designar och utvecklar skyddprodukter som glasögon, hjälmar och kläder för cykling och snösporter. Hjälmarna har en elastisk skalstruktur och ett hårt ytterskal. Denna funktion gjorde dem idealiska för klättrare och skidåkare. Hjälmarna skyddar åkarnas huvuden från spetsiga saker och stenar vid skidåkning och snowboard. Tillverkare använder material från skyddsvästar för att göra hjälmar. POC erbjuder också ett stort utbud av slitstarka kläder och tillbehör, inklusive hjälmar, goggles, skyddsvästar och solglasögon. Denna märke är den bäst säljande skyddprodukten.
Målet är att utveckla de bästa produkterna genom att kombinera design, säkerhet och prestanda. Funktion och funktion för produkterna kommer först för skydd och är hållbara för att bära de påverkningar som olika situationer innebär. Teamet skapar hjälmar, glasögon och andra föremål genom att kombinera progressiva material med extrem forskning. De samarbetar med experter och atleter för att bekräfta att produkterna uppfyller skyddsnormer.

POCs samling av hjälmar och skyddsprodukter

POC hjälmar ger primärt stödskydd via noggrant utformade material och byggtekniker som absorberar och distribuerar stödkrafter. POC goggles har vanligtvis högkvalitativa linser med antifog- och antiscratch-lager som ger pålitlig hållbarhet och synlighet. POC skyddsvästar bärs smidigt över eller under andra lager, vilket gör att bäraren kan justera sig till föränderliga situationer. Märket tillverkar POC herrkläder med tekniska tyger som ger temperaturreglering, andningsförmåga och fuktabsorbering, vilket säkerställer enkelhet under olika sporter. POC damkläder utvecklas med specifika handlingar i åtanke, som kombinerar praktiska element som ventilation, fickor och specialstängningar. POC skikläder har unik skapelse, hållbarhet, skyddsförhållanden, trendig stil, lätt fokus och mångsidighet för optimal bergsprestation. POC skidhjälmar är kända för sin innovativa säkerhetsteknik, bekväm passform och eleganta design. De erbjuder överlägsen säkerhet med attribut som MIPS, hög kvalitet på ventilation, anpassningsbar storlek och kompatibilitet med goggles. POC skidgoggles kombinerar optisk tydlighet, antifog-teknik och ett stort synfält för förbättrad synlighet. Dessa goggles är ett pålitligt alternativ för vintersport-älskare. POC skidväskor hjälper till att transportera och säkert hålla ditt skiekipage. Det har vanligtvis hållbara tyger, vadderade fodral för skidor, elastiska remmar och gott om plats för stövlar, stavar och tillbehör.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga