Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

POC

POC
Om POC
POC er en berømt svensk sportsvirksomhet grunnlagt av Stefan Ytterborn i 2004. Merkevarehovedkvarteret ligger i Nackagatan 4 i Stockholm. Ski og sykling på vei er veldig tøffe idretter blant alle andre idretter. Folk trenger maksimal hodbeskyttelse i disse sportene. POC design og utvikler beskyttelsesprodukter som briller, hjelmer og klær for sykling og snøsport. Hjelmene har elastisk skallkonstruksjon og et hardt ytterskall. Denne egenskapen gjorde dem ideelle for klatrere og skiløpere. Hjelmene beskytter rytternes hoder mot spisse ting og steiner ved ski- og snowboardkjøring. Produsenter bruker materialet til bulletproof vester til å lage hjelmer. POC leverer også et stort utvalg slitesterke klær og tilbehør, inkludert hjelmer, briller, bekledning og solbriller. Denne merkevaren regnes som den beste selgeren av beskyttelsesprodukter.
Det har som mål å utvikle de beste produktene ved å kombinere design, sikkerhet og ytelse. Mål og funksjon av produktene kommer først for beskyttelse og er slitesterke for å tåle konsekvensene av forskjellige situasjoner. Teamet lager hjelmer, briller og andre gjenstander ved å kombinere progressive materialer med ekstrem forskning. De samarbeider med eksperter og utøvere for å bekrefte at produktene oppfyller sikkerhetsstandarder.

POC-samling av hjelmer og sikkerhetsprodukter

POC-hjelmer gir primær støtbeskyttelse via nøye utformede materialer og bygningsteknikker som absorberer og fordeler støtkrefter. POC-briller har vanligvis høykvalitetslinser med antifog og antiriperlag, som gir pålitelig holdbarhet og synlighet. POC-kroppsskjold brukes glatt over eller under andre lag, slik at brukerne kan justere seg til endringer i situasjonen. Merkevaren lager POC mens klær med tekniske stoffer som leverer temperaturregulering, pusteevne og fukttransport, noe som sikrer enkelhet under ulike sport. POC-kvinneklær er utviklet med spesifikke handlinger i tankene, kombinerer praktiske elementer som ventilasjon, lommer og spesialstenger. POC-skiutstyr har unik opprettelse, holdbarhet, beskyttelsesbetraktninger, trendy stil, enkel fokus og allsidighet for optimal fjellperformance. POC-skihjelmer er kjent for deres fremragende sikkerhetsteknologi, behagelig passform og elegante design. De tilbyr høy sikkerhet med egenskaper som MIPS, kvalitetsventilasjon, tilpasningsdyktig størrelse og kompatibilitet med briller. POC-skibriller kombinerer optisk klarhet, antifog-teknologi og et stort synsfelt for bedre synlighet. Disse brillene er et pålitelig alternativ for vintersportsentusiaster. POC-skibagger hjelper til med å transportere og holde skiutstyret sikkert. Den har vanligvis slitesterke stoffer, polstrede kapsler for ski, elastiske stropper og tilstrekkelig område for støvler, staver og tillegg.