up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kypärät

Kypärät

Suojalasit

Suojalasit

Luotiliivit

Luotiliivit

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Lapset

Lapset

Osastot

Kypärät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Reput

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Snowboards

Suojalasit ja Aurinkolasit

Suojaukset

KAIKKI( POC )

POC

POC on tunnettu ruotsalainen urheiluvälineyritys, jonka perusti Stefan Ytterborn vuonna 2004. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nackagatan 4:ssä Tukholmassa. Hiihto ja maastopyöräily ovat kaikkien muiden urheilulajien joukossa erittäin vaativia. Näissä lajeissa tarvitaan maksimaalista päänsuojaa. POC suunnittelee ja kehittää suojatuotteita, kuten silmälasit, kypärät ja vaatetus pyöräilyyn ja lumilajeihin. Kypärissä on joustava kuorirakenne ja kova ulkokuori. Tämä ominaisuus tekee niistä erinomaisia kiipeilijöille ja hiihtäjille. Kypärät suojaavat hiihtäjien ja lumilautailijoiden päitä teräviltä esineiltä ja kivistä. Valmistajat käyttävät luodinkestäviä liivejä materiaalina tehdessään kypäriä. POC tarjoaa myös laajan valikoiman kestäviä vaatteita ja asusteita, kuten kypäriä, lasit, kehon suojuksia ja aurinkolaseja. Tämä brändi on suojatuotteiden parhaimpia myyjiä. Se tavoittelee parhaiden tuotteiden kehittämistä yhdistämällä muotoilun, turvallisuuden ja suorituskyvyn. Tuotteiden päämäärä ja toiminto ovat suojauksen etusijalla ja kestävät erilaisissa tilanteissa. Tiimi luo kypäriä, silmälaseja ja muita tuotteita yhdistämällä edistyksellisiä materiaaleja erittäin korkeatasoiseen tutkimukseen. He yhteistyössä asiantuntijoiden ja urheilijoiden kanssa varmistavat, että tuotteet täyttävät suojelun standardit.
POC-kypärien ja suojatuotteiden kokoelma

POC-kypärät tarjoavat ensisijaisen iskunsuojausta huolellisesti suunnitelluilla materiaaleilla ja rakennustekniikoilla, jotka imevät ja jakavat iskuvirrat. POC-lasit sisältävät yleensä korkealaatuisia linssiä, joissa on höyrynsulku- ja naarmuuntumissuojauskerrokset, mikä varmistaa luotettavan kestävyyden ja näkyvyyden. POC-kehon suojukset voidaan pukea pehmeästi ylä- tai alakerrokseen, jolloin käyttäjät voivat sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Valmistajat valmistavat POC-miesten vaatteet teknisillä kankailla, jotka tarjoavat lämpötilan säätelyn, hengittävyyden ja kosteudenpoiston, mikä takaa mukavuutta eri urheilulajien aikana. POC-naisten vaatteet on kehitetty tiettyjen toimintojen mielessä yhdistämällä käytännöllisiä elementtejä, kuten ilmanvaihtoa, taskuja ja erityisiä sulkeumia. POC-hiihtovaatteet ovat ainutlaatuisia, kun otetaan huomioon suunnittelu, kestävyys, suojaaminen, tyylikkyys, keskittymisen helppous ja monipuolisuus parhaiden vuoristosuoritusten saavuttamiseksi. POC-hiihto-kypärät tunnetaan nykyaikaisesta turvallisuustekniikastaan, mukavasta istuvuudestaan ja elegantista muotoilustaan. Ne tarjoavat erinomaista suojausta ominaisuuksien kuten MIPS: n, laadukkaan ilmanvaihdon, säädettävän koon ja yhteensopivuuden lasien kanssa. POC-hiihto-lasit yhdistävät optisen selkeyden, höyrynsulkuteknologian ja laajan näkyvyysalueen parantamiseksi. Nämä lasit ovat luotettava vaihtoehto talviurheilun ystäville. POC-hiihtolaukut auttavat kuljettamaan ja pitämään hiihtovälineesi turvallisesti. Se sisältää yleensä kestäviä kankaita, pehmustettuja suojuksia suksille, joustavia hihnoja ja runsaasti tilaa saappaille, kepille ja lisävarusteille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje