up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salomon

Alppihiihto

Alppihiihto

Hiihto Vuorikiipeily

Hiihto Vuorikiipeily

Pohjoismainen hiihto

Pohjoismainen hiihto

Monot

Monot

Lumilauta

Lumilauta

Blizzard-lasit

Blizzard-lasit

Osastot

Hiihtokengät

Kypärät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Reput

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Sauvat

Ski

Snowboards

Suksisiteet

Suojalasit ja Aurinkolasit

Suojaukset

KAIKKI( Salomon )

Salomon

Salomon tunnetaan ulkoiluvaatteiden ja jalkineiden valmistuksestaan. Voit ostaa Salomonin hiihtovarusteita Snowinnista . Nyt Salomon lumikengät tunnetaan yhtenä maailman parhaista hiihtomerkeistä. Salomon on ranskalainen vuonna 1947 perustettu yritys, joka valmistaa eniten ulko- ja talviurheiluvälineitä. Salomon- brändi perustuu urheiluun, retkeilyyn, hiihtoon ja vuoristoon. Salomon-saappaat ovat myös erikoistumassa. Salomon kengät miehille ja naisille ovat laadukkaita ja mukavia mitä tahansa urheiluun liittyvää toimintaa, kuten juoksua, kävelyä ja kilpaa poluilla. Ne antavat urheilijalle sen vakauden ja lujuuden, jota hän tarvitsee menestyäkseen hyvin urheilussa.
Kenkien lisäksi Salomon tarjoaa myös laajan valikoiman laskettelukenkiä . Joten jos et enää halua vuokrata suksia tai sukset ovat liian vanhoja kestämään useamman vuodenajan, kannattaa ostaa oma suksipari. Sinun on varmistettava, että uudet sukset ovat parasta laatua.

Salomon sukset ovat täydellinen vaihtoehto

Kengät ovat olennainen osa hiihtoa. Salomon ansaitsee nimensä ja hyvän maineen valmistaessaan suksia, jotka ovat hyvin istuvat ja toimivat paremmin, sillä ne sopivat kaikenmuotoisille, -kokoisille ja -tasoisille suksille. Asiantuntijat luovat Salomon-sukset tuhansien sen kuluttajien suositusten perusteella ottaen huomioon kriittiset tekijät, kuten ihanteellisen maaston, tason ja hiihtotyylin.
Kuten tiedämme, jokainen on erilainen ja ainutlaatuinen omalla tavallaan, eivätkä kaikki sukset välttämättä sovi kaikille. Siksi Salomon tarjoaa täyden valikoiman suksia, jotta jokainen voi löytää itselleen täydelliset varusteet. Löydä itsellesi sopivin suksivaihtoehto helposti. Muista käydä snowinnissa löytääksesi sukset ja tehdäksesi kokemuksestasi seikkailunhaluisemman ja iloisemman.

Salomon valikoima lumitarvikkeita

Suksien lisäksi Salomon tarjoaa myös laajan valikoiman lumilautoja . Liuku suurelta lumiselta vuorelta Salomonin parhaiden lumilautojen kanssa. Ne on erinomaisesti suunniteltu tekemään jokaisesta päivästä vuorella parempi kuin ennen.Ensimmäinen lumilauta julkaistiin vuonna 1997, ja kaikkien näiden vuosien jälkeen ne ovat pitäneet paikkansa markkinoilla kunnioituksella. Se on nyt epäilemättä yksi parhaista laadukkaiden suksien ja lumilautojen valmistajista. Salomon tarjoaa myös lumilautakengät ja nesteytysliivit täydentämään lumileikkitarvikkeiden valikoimaa. Tämän erinomaisen lumiharjoitusvarusteen avulla voit liukua alas lumisilla kukkuloilla huolettomasti ja nauttia arvokkaasta ajasta täysillä.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje