Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Fractal

Σχετικά με Fractal
Fractal είναι μια εταιρεία κατασκευής υπολογιστών από τη Σουηδία που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας για τους λάτρεις του PC gaming. Τα προϊόντα της Fractal περιλαμβάνουν κουτιά Fractal tower, ψύκτρες υπολογιστών Fractal, καλώδια USB Fractal, ψύκτρες Fractal και άλλα στοιχεία υπολογιστών Fractal. Τα προϊόντα της Fractal είναι γνωστά για τον κομψό και λιτό Σκανδιναβικό σχεδιασμό τους, την αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία τους, και την υποστήριξή τους για ισχυρές και εξατομικευμένες διαμορφώσεις υπολογιστών.
Fractal ιδρύθηκε το 2007 από τον Hannes Wallin, έναν παθιασμένο gamer και μηχανικό που ήθελε να δημιουργήσει τα καλύτερα προϊόντα PC gaming δυνατά. Το πρώτο προϊόν της Fractal ήταν ένα κουτί υπολογιστή στη σειρά Define, το οποίο εισήγαγε την έννοια των ήσυχων κουτιών PC με υλικό απορρόφησης ήχου στο εσωτερικό των πρόσθιων και πλευρικών πλαισίων. Η σειρά Define ήταν μια τεράστια επιτυχία και απέσπασε διεθνή αναγνώριση για την Fractal ως έναν κορυφαίο κατασκευαστή στη βιομηχανία του PC gaming.
Από τότε, Fractal έχει διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της για να συμπεριλάβει και άλλες οικογένειες κουτιών υπολογιστών, όπως η σειρά Arc, η οποία διαθέτει φίλτρα αέρα και αποσπώμενα κλουβιά για την τοποθέτηση σκληρών δίσκων για βέλτιστη ροή αέρα και λύσεις υγρής ψύξης. Η σειρά Core προσφέρει οικονομικά κουτιά με ελαφρώς μεγαλύτερη ευελιξία τοποθέτησης σκληρών δίσκων/συσκευών αποθήκευσης και υποστήριξη για όλες τις λύσεις υγρής ψύξης. Η σειρά Meshify συνδυάζει μια χαρακτηριστική μπροστινή πλέγματα με ένα πλαϊνό πάνελ από τζαμί για ένα εντυπωσιακό και κομψό σχέδιο.
Fractal κατασκευάζει επίσης και άλλα στοιχεία υπολογιστών, όπως υδρόψυξη, ανεμιστήρες κουτιού και τροφοδοτικά. Τα υδρόψυκτρα της Fractal σχεδιάζονται για να παρέχουν υψηλή απόδοση ψύξης και χαμηλά επίπεδα θορύβου, ενώ είναι εύκολα στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Οι ανεμιστήρες κουτιού της Fractal σχεδιάζονται για να παρέχουν υψηλή ροή αέρα και πίεση, ενώ είναι αθόρυβοι και ανθεκτικοί. Τα τροφοδοτικά της Fractal κατασκευάζονται για να παρέχουν σταθερή και αξιόπιστη παροχή ρεύματος, ενώ είναι αποδοτικά και μοντουλαρισμένα.
Τα προϊόντα της Fractal είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 50 χώρες και έχουν αποσπάσει διάφορα βραβεία και επικρίσεις από ειδικούς και λάτρεις των υπολογιστών. Η αποστολή της Fractal είναι να δημιουργεί προϊόντα που ενισχύουν την εμπειρία του PC gaming και πληρούν τις υψηλές προσδοκίες των πελατών της. Η όραση της Fractal είναι να αξιοποιήσει τη δύναμη της πυρηνικής σύντηξης, η οποία συχνά παρουσιάζεται ως το "αγιογράφημα" της ενέργειας, για να τροφοδοτήσει ένα βιώσιμο, καθαρό ενεργειακό μέλλον. Οι αξίες της Fractal είναι η καινοτομία, η ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη. Το σύνθημα της Fractal είναι "Ισχύς. Σχεδιασμός. Εσένα."