Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fractal

Information för Fractal
"Fractal är en datorhårdvarutillverkare från Sverige som specialiserar sig på design och produktion av premiumprodukter för PC-spelentusiaster. Fractals produkter inkluderar Fractal-tornlådor, Fractal-datorfrigöring, Fractal-USB-kablar, Fractal-kylflänsar och andra Fractal-datorkomponenter. Fractals produkter är kända för sin eleganta och minimalistiska skandinaviska design, deras tysta och effektiva prestanda och deras stöd för kraftfulla och anpassningsbara datorkonfigurationer.
Fractal grundades 2007 av Hannes Wallin, en passionerad spelare och ingenjör som ville skapa de bästa PC-spelprodukterna möjligt. Fractals första produkt var ett datorväska inom Define-serien, som introducerade konceptet med tysta PC-väskor med ljudabsorberande material på insidan av framsidan och sidopanelerna. Define-serien var en enorm framgång och gav internationell erkännande för Fractal som ett ledande varumärke inom PC-spelbranschen.
Sedan dess har Fractal utökat sitt produktportfölj för att inkludera andra datorväskefamiljer, som Arc-serien, som har filterade luftventiler och modulära HDD-monteringsburar för optimal luftflöde och vätskekylning; Core-serien, som erbjuder budgetvänliga väskor med viss HDD / SSD-monteringsflexibilitet och stöd för allt-i-ett vätskekylning; och Meshify-serien, som kombinerar en karakteristisk mesh-frontpanel med en härdat glas sidoskiva för en slående och elegant utseende.
Fractal tillverkar också andra datorkomponenter, som vattenkylare, fläktar och nätaggregat. Fractals vattenkylare är utformade för att ge överlägsen kylprestanda och låga ljudnivåer, samtidigt som de är lätta att installera och underhålla. Fractals fläktar är konstruerade för att leverera högt luftflöde och statiskt tryck, samtidigt som de är tysta och hållbara. Fractals nätaggregat är byggda för att leverera stabil och pålitlig ström, samtidigt som de är effektiva och modulära.
Fractals produkter finns tillgängliga i över 50 länder och har vunnit flera utmärkelser och hyllningar från datorhårdvaruexperter och entusiaster.
Fractals uppdrag är att skapa produkter som förbättrar PC-spelupplevelsen och uppfyller de höga förväntningarna från sina kunder. Fractals vision är att dra nytta av kärnfusionens kraft, ofta kallad "den heliga graalen" inom energi, för att driva en hållbar och ren energiframtid. Fractals värderingar är innovation, kvalitet och kundnöjdhet. Fractals slogan är "Power. Design. You."