Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Fractal

Over Fractal
"Fractal is een computer hardware fabrikant uit Zweden die zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige producten voor PC gaming liefhebbers. Fractal´s producten omvatten Fractal torenkasten, Fractal computer koeling, Fractal USB kabels, Fractal koellichamen en andere Fractal computer componenten. De producten van Fractal staan bekend om hun strakke en minimalistische Scandinavische design, hun stille en efficiënte prestaties, en hun ondersteuning voor krachtige en aanpasbare computerconfiguraties.
Fractal is opgericht in 2007 door Hannes Wallin, een gepassioneerde gamer en ingenieur die de beste PC gaming producten wilde creëren. Het eerste product van Fractal was een computerbehuizing uit de Define serie, die het concept van stille PC behuizingen introduceerde met geluiddempend materiaal aan de binnenkant van de voor- en zijpanelen. De Define serie was een groot succes en zorgde voor internationale erkenning van Fractal als een toonaangevend merk in de PC gaming industrie.
Sindsdien heeft Fractal zijn productportfolio uitgebreid met andere computerbehuizing families, zoals de Arc serie, die voorzien is van gefilterde luchtroosters en modulaire HDD bevestigingskooien voor optimale luchtstroom en vloeistofkoeling oplossingen; de Core serie, die betaalbare behuizingen biedt met enige flexibiliteit in HDD/SSD bevestiging en ondersteuning voor all-in-one vloeistofkoeling oplossingen; en de Meshify serie, die een opvallend en elegant uiterlijk combineert met een opvallende mesh voorpaneel en een zijpaneel van gehard glas.
Fractal produceert ook andere computeronderdelen, zoals waterkoelers, case fans en voedingen. De waterkoelers van Fractal zijn ontworpen om superieure koelprestaties en lage geluidsniveaus te bieden, terwijl ze ook eenvoudig te installeren en onderhouden zijn. De case fans van Fractal zijn ontworpen om hoge luchtstroom en statische druk te leveren, terwijl ze ook stil en duurzaam zijn. De voedingen van Fractal zijn gebouwd om stabiele en betrouwbare stroom te leveren, terwijl ze ook efficiënt en modulair zijn.
De producten van Fractal zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen en hebben verschillende prijzen en erkenningen ontvangen van experts en liefhebbers op het gebied van computerhardware.
De missie van Fractal is om producten te creëren die de PC gaming ervaring verbeteren en voldoen aan de hoge verwachtingen van haar klanten. De visie van Fractal is om gebruik te maken van de kracht van kernfusie, vaak geprezen als de 'heilige graal' van energie, om een duurzame, schone energietoekomst te realiseren. De waarden van Fractal zijn innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. De slogan van Fractal is 'Kracht. Design. Jij.'"