Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fractal

Om Fractal
"Fractal er en computer hardware producent fra Sverige, som specialiserer sig i at designe og producere premium produkter til PC gaming entusiaster. Fractal´s produkter inkluderer Fractal tower kasser, Fractal computer køling, Fractal USB kabler, Fractal køle køleplader, og andre Fractal computer komponenter. Fractal´s produkter er kendt for deres stilrene og minimalistiske skandinaviske design, deres lydløse og effektive ydeevne, og deres support til kraftfulde og tilpasselige computer konfigurationer.
Fractal blev grundlagt i 2007 af Hannes Wallin, en passioneret gamer og ingeniør, der ønskede at skabe de bedste PC gaming produkter muligt. Fractal´s første produkt var et computer kabinet i Define serien, som introducerede konceptet med lydløse PC kabinetter med lyddæmpende materiale på indersiden af front- og sidepaneler. Define serien var en kæmpe succes og fik international anerkendelse for Fractal som et førende brand i PC gaming industrien.
Siden da, Fractal har udvidet sit produktportefølje til at omfatte andre computer kabinet familier, som f.eks. Arc serien, der har filtrerede luftåbninger og modulære HDD monteringsbure til optimal luftstrøm og væskekølingsløsninger; Core serien, der tilbyder budgetvenlige kabinetter med fleksibilitet til montering af HDD/SSD og support til alt-i-én væskekølingsløsninger; og Meshify serien, som kombinerer et karakteristisk mesh frontpanel med et hærdet glas sidepanel for et spektakulært og elegant udseende.
Fractal producerer også andre computer komponenter, som f.eks. vandkølere, kabinet blæsere og strømforsyninger. Fractal´s vandkølere er designet til at levere overlegen kølepræstation og lave støjniveauer, samtidig med at de er nemme at installere og vedligeholde. Fractal´s kabinet blæsere er konstrueret til at levere høj luftstrøm og statisk tryk, samtidig med at de er lydløse og holdbare. Fractal´s strømforsyninger er bygget til at levere stabil og pålidelig strøm, samtidig med at de er effektive og modulære.
Fractal´s produkter er tilgængelige i mere end 50 lande og har vundet flere priser og anerkendelser fra computer hardware eksperter og entusiaster.
Fractal´s mission er at skabe produkter, der forbedrer PC gaming oplevelsen og lever op til de høje forventninger fra deres kunder. Fractal´s vision er at udnytte kraften fra kernefusion, som ofte omtales som ´den hellige gral´ inden for energi, til at drive en bæredygtig og ren energifremtid. Fractal´s værdier er innovation, kvalitet og kundetilfredshed. Fractal´s slogan er ´´Power. Design. You.”