Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Fractal

Noin Fractal
"Fractal on ruotsalainen tietokoneen laitteiston valmistaja, joka on erikoistunut premium-tuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen PC-pelaamisen harrastajille. Fractalin tuotteisiin kuuluvat Fractal-tornikotelot, Fractal-tietokoneen jäähdytyslaitteet, Fractal-USB-kaapelit, Fractal-jäähdytyslämmönvaihtimet ja muut Fractal-tietokoneen osat. Fractalin tuotteet ovat tunnettuja tyylikkäästä ja minimalistisesta skandinaavisesta suunnittelustaan, hiljaisesta ja tehokkaasta suorituskyvystään sekä tuen tarjoamisesta tehokkaille ja mukautettaville tietokonekonfiguraatioille.
Fractal perustettiin vuonna 2007 Hannes Wallinin toimesta, intohimoisen pelaajan ja insinöörin, joka halusi luoda parhaita mahdollisia PC-pelaamisen tuotteita. Fractalin ensimmäinen tuote oli Define-sarjan tietokonekotelo, joka esitteli hiljaisten PC-koteloiden konseptin äänieristysmateriaalilla etu- ja sivupaneeleissa. Define-sarja oli valtava menestys ja toi Fractalin kansainvälisen tunnustuksen johtavana merkkinä PC-pelaamisen teollisuudessa.
Sitä seuraten Fractal on laajentanut tuoteportfoliotaan sisältämään muita tietokonekotelosarjoja, kuten Arc-sarjan, joka tarjoaa suodatetut ilmanvaihtoaukot ja modulaariset HDD-asennuskotelot optimaalista ilmavirtaa ja nestemäisiä jäähdytysratkaisuja varten; Core-sarjan, joka tarjoaa budjettiystävällisiä koteleita jonkin verran HDD/SSD-asennusjoustavuutta ja tuen all-in-one nestemäisille jäähdytysratkaisuille; sekä Meshify-sarjan, joka yhdistää erottuvan verkkopaneelin ja karkaistun lasipaneelin vaikuttavaan ja eleganttiin ulkonäköön.
Fractal valmistaa myös muita tietokoneen osia, kuten vesijäähdyttimiä, kotelotuulettimia ja virtalähteitä. Fractalin vesijäähdyttimet on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista jäähdytystehoa ja hiljaisia äänitasoja, samalla kun ne ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Fractalin kotelotuulettimet on suunniteltu tuottamaan korkeaa ilmavirtaa ja staattista painetta, samalla kun ne ovat hiljaisia ja kestäviä. Fractalin virtalähteet on rakennettu tarjoamaan vakaa ja luotettava virta, samalla kun ne ovat energiatehokkaita ja modulaarisia.
Fractalin tuotteet ovat saatavilla yli 50 maassa ja ne ovat voittaneet useita palkintoja ja tunnustuksia tietokoneen laitteistoasiantuntijoilta ja harrastajilta.
Fractalin tehtävä on luoda tuotteita, jotka parantavat PC-pelaamisen kokemusta ja vastaavat korkeita odotuksia asiakkailtaan. Fractalin visio on hyödyntää ydinreaktiovoimaa, jota usein pidetään energian "pyhäinjäännöksenä", voimana kestävän ja puhtaan energian tulevaisuuden luomiseen. Fractalin arvot ovat innovaatio, laatu ja asiakastyytyväisyys. Fractalin tunnuslause on "Voima. Suunnittelu. Sinä."