Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fractal

Om Fractal
"Fractal er en datamaskinvareprodusent fra Sverige som spesialiserer seg på å designe og produsere førsteklasses produkter for PC-spillentusiaster. Fractals produkter inkluderer Fractal tårnbokser, Fractal datamaskinkjøling, Fractal USB-kabler, Fractal kjølevarme, og andre Fractal datamaskinkomponenter. Fractal´s produkter er kjent for sitt elegante og minimalistiske skandinaviske design, sin stille og effektive ytelse, og deres støtte for kraftige og tilpasningsdyktige datamaskinkonfigurasjoner.
Fractal ble grunnlagt i 2007 av Hannes Wallin, en lidenskapelig gamer og ingeniør som ønsket å skape de beste PC-spillproduktene mulig. Fractals første produkt var et datamaskinhus innenfor Define-serien, som introduserte konseptet med stille PC-hus med lyddempende materiale på innsiden av front- og sidepanelene. Define-serien ble en stor suksess og ga internasjonal anerkjennelse for Fractal som et ledende merke i PC-spillindustrien.
Siden den gang har Fractal utvidet sin produktportefølje for å inkludere andre datamaskinhusfamilier, som for eksempel Arc-serien, som har filtrerte luftventiler og modulære HDD-monteringsbur for optimal luftstrøm og flytende kjøleløsninger; Core-serien, som tilbyr lommevennlige hus med noe HDD/SSD-monteringsfleksibilitet og støtte for alt-i-ett flytende kjøleløsninger; og Meshify-serien, som kombinerer en karakteristisk frontpanel med mesh med et herdet glass sidepanel for et slående og elegant utseende.
Fractal produserer også andre datamaskinkomponenter, som for eksempel vannkjølere, vifter og strømforsyninger. Fractals vannkjølere er designet for å gi overlegen kjøleprestasjon og lavt støynivå, samtidig som de er enkle å installere og vedlikeholde. Fractal´s vifter er utviklet for å levere høy luftstrøm og statisk trykk, samtidig som de er stille og holdbare. Fractal´s strømforsyninger er bygget for å levere stabil og pålitelig strøm, samtidig som de er effektive og modulære.
Fractal s produkter er tilgjengelige i over 50 land, og har vunnet flere priser og utmerkelser fra datamaskinhardwareeksperter og entusiaster.
Fractal´s oppdrag er å skape produkter som forbedrer PC-spillopplevelsen og møter de høye forventningene til sine kunder. Fractal´s visjon er å utnytte kraften fra kjernefysisk fusjon, ofte omtalt som den "hellige gral" av energi, for å drive en bærekraftig og ren energifremtid. Fractal´s verdier er innovasjon, kvalitet og kundetilfredshet. Fractal´s slogan er "Kraft. Design. Du."