Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Millet

Millet
Om Millet
Millet, en ikonisk utendørs merke, har vært i forkant av fjellklatring og friluftslivsindustrien i over 100 år. Millet har oppnådd et rykte for å produsere høykvalitets, ytelsesdrevet utstyr som gir eventyrere muligheten til å erobre naturens utfordringer. Millets historie begynte i 1921 da grunnleggeren åpnet et lite verksted i hjertet av de franske alper. Inspirert av det røffe landskapet rundt ham, Millet dedikerte seg til å lage innovative produkter for fjellklatrere og klatrere. På 1950-tallet hadde Millet etablert seg som et ledende merke i klatremiljøet, og samarbeidet med anerkjente klatrere og alpinister for å utvikle fremste kuttutstyr.
Gjennom årene har Millet utvidet produktsortimentet sitt og fortsatte å forfine sine design, og inkludere fremskritt i materialer og teknologi. Millets dedikasjon til å presse grenser og omfavne nye utfordringer har styrket sin posisjon som et pålitelig navn i friluftslivsindustrien. Millets hundreårige forpliktelse til innovasjon, kvalitet og ytelse har etablert det som et ledende merke i friluftslivsindustrien. Fra sine beskjedne begynnelser i de franske alper til sin globale anerkjennelse, Millet fortsetter å presse grensene for hva som er mulig med friluftsutstyr.

Millet omfavner utfordringer med innovative produkter

Merket tilbyr et komplett utvalg av Millet klær for menn som kombinerer funksjonalitet, holdbarhet og stil. Fra lette og pustende t-skjorter for fotturer til isolerte jakker for ekstreme værforhold, Millet imøtekommer behovene til hver eventyrer. Millet anerkjenner de unike kravene til kvinnelige eventyrere og tilbyr et diversifisert utvalg av klær skreddersydd deres behov. Millets kvinneklærlinje har design uten å gå på akkord med funksjonalitet, slik at kvinner kan forfølge sine friluftslivspassjoner med tillit. Millet jakker er kjent for sin eksepsjonelle ytelse og pålitelighet. Disse jakkene er håndlaget med presisjon, og benytter vanntette og pustende stoffer, strategisk isolasjon og justerbare funksjoner for å gi optimal beskyttelse og komfort. Millet bukser er designet for å møte kravene til ulike friluftsaktiviteter. Fra slitesterke og slitesterke turer bukser til lette og elastiske klatrebukse, Millet tilbyr allsidige alternativer for eventyrere. Millet ryggsekker er utformet med et dyp forståelse av fjellklatring og utendørs eksplorering. Disse ryggsekkene prioriterer vektfordeling, holdbarhet og organisering, noe som gjør dem til nødvendige følgesvenner for lange turer eller ekspedisjoner.
Millets skofottøy kombinerer teknisk ekspertise med ergonomisk design og imøtekommer de spesifikke kravene til utendørsaktiviteter. Fra fjellstøvler som gir stabilitet og grep på varierte terreng til sko som tilbyr presisjon og trekkraft for klatring. Millet sko leverer pålitelig ytelse. Hver par er håndlaget med høykvalitetsmaterialer og inkorporerer innovative teknologier for å forbedre komfort og holdbarhet. For klatrere tilbyr merket et bredt utvalg av spesialiserte Millet støvler som utmerker seg i vertikale bestrebelser. Designet med gummisåler, presise passform og følsomhet, Millet klatresko gir optimal grep og kontroll på fjelloverflater. I tillegg tilbyr Millets klatresko suveren ankelstøtte og beskyttelse, slik at klatrere kan håndtere utfordrende ruter med tillit.