up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

SPORTSUNDERTRØY / BASELAGER

SPORTSUNDERTRØY / BASELAGER

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Herreklær

Herreklær

NORDISK

NORDISK

BARN

BARN

TILBEHØR

TILBEHØR

Avdelinger

Barneklær

Dameklær

Herreklær

Allt( Odlo )

Odlo

Odlo er en anerkjent sveitsisk merkevare som har revolusjonert verden av ytelsesplagg siden oppstarten i 1946. Med en rik arv og urokkelig engasjement for kvalitet har Odlo blitt et pålitelig navn blant utøvere, utendørsentusiaster og aktive personer som søker etter en overlegen komfort, funksjonalitet og stil. Ved å kombinere den nyeste teknologien med en lidenskap for innovasjon har Odlo stadig presset grensene for ytelsesplagg for å levere eksepsjonelle produkter som forbedrer brukerens opplevelse ved enhver aktivitet. Du kan finne hvert Odlo-produkt hos Trekkinn.
Odlo har etablert seg som en global leder innen ytelsesplagg ved stadig å presse grensene for innovasjon og teknologi. Med en arv som går tilbake til 1946 forblir Odlo forpliktet til å levere toppkvalitetsklær som forbedrer ytelsen og komforten til utøvere og aktive personer. Enten det er baselag, poloer, jakker eller spesialiserte kolleksjoner som Active Warm, Odlos produkter er et bevis på deres dedikasjon til eksellens i hver detalj.

Odlo innovativt ytelsesplagg siden 1946

Merket tilbyr et bredt utvalg Odlo-klær designet for å optimalisere ytelsen og gi uovertruffen komfort. Deres omfattende kolleksjon inkluderer baselag, poloer, jakker og mer, hver håndverket med nøyaktig oppmerksomhet på detaljer og avanserte materialer. Odlo sitt baselag er et sant hjørnestein av produktlinjen. Konstruert med høykvalitets, fukttransporterende stoffer, excellerer Odlo-baselagene i å regulere kroppstemperaturen og holde brukeren tørr under intense fysiske aktiviteter. Enten du skier ned en fjellside eller går en tur, gir Odlo-baselagene optimal varme og pusteevne.
Odlo-poloer smelter elegant og funksjonelt. Laget av lette og pustende materialer, tilbyr de en perfekt balanse mellom avslappet eleganse og aktiv ytelse. Med sine fukttransporterende egenskaper og behagelig passform er Odlo-poloer ideelle både for idrettslige utskeielser og hverdagslig bruk. Odlo-jakker er designet for å tåle de hardeste værforholdene, samtidig som de sikrer maksimal komfort. Bygget med avansert isolasjon og værbestandige materialer, gir disse jakkene utmerket beskyttelse mot vind, regn og snø. Enten du utforsker utendørs eller pendler i byen, tilbyr Odlo-jakker uslåelig ytelse og stil.
Odlo sitt Active Warm-utvalg er rettet mot de som søker høyytelsesklær for kaldværsaktiviteter. Denne kolleksjonen består av termisk effektive plagg som holder på varmen samtidig som de effektivt transporter bort fuktighet. Active Warm-linjen inkluderer baselag, midtlag og yttertøy, alle håndverket for å holde deg varm og komfortabel i ekstreme forhold. Odlo tilbyr et variert utvalg av klær som er spesielt tilpasset menn og kvinner. Odlo herres og dames linjer omfatter et bredt utvalg av størrelser, stiler og design som tilfredsstiller individuelle preferanser. Med oppmerksomhet på anatomisk passform og innovative funksjoner, sikrer Odlo at hvert plagg gir eksepsjonell ytelse og komfort, noe som gjør at både menn og kvinner kan excellere i sine valgte aktiviteter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk