up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Odlo

URHEILUALUSASUT / ALUSKERROS

URHEILUALUSASUT / ALUSKERROS

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

POHJOISMAINEN

POHJOISMAINEN

LAPSET

LAPSET

LISÄTARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET

Osastot

Lasten Vaatteet

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Odlo )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Odlo

Odlo on tunnettu sveitsiläinen merkki, joka on mullistanut suorituskykyvaatteiden maailmaa perustamisestaan vuonna 1946 lähtien. Vauraan perinteen ja vakaan laadun sitoutumisen ansiosta Odlo on tullut luotetuksi nimeksi urheilijoille, ulkoilua harrastaville ja aktiivisille henkilöille, jotka etsivät ylivertaista mukavuutta, toiminnallisuutta ja tyyliä. Leikkausominaisuuksien yhdistäminen innostukseen innovaatioista, Odlo on tasaisesti työntänyt suorituskykyvaatteiden rajoja tarjotakseen poikkeuksellisia tuotteita, jotka parantavat käyttäjän kokemusta missä tahansa toiminnassa. Löydät kaikki Odlo tuotteet Trekkinn kautta. Odlo on luonut itsestään globaalin johtajan suorituskykyvaatteissa jatkuvasti työntämällä innovaatioiden ja teknologian rajoja. Valtavan perinteen ja perustamisen vuodesta 1946 Odlo pysyy sitoutuneena tarjoamaan huippulaatuisia vaatteita, jotka parantavat urheilijoiden ja aktiivisten henkilöiden suorituskykyä ja mukavuutta. Olipa se alusvaatteet, piképaidat, takit tai erikoiskokoelmat, kuten Active Warm, Odlo tuotteet ovat todiste yrityksen täydellisyyden joka yksityiskohdassa.

Odlo innovoimassa suorituskykyVaatteita vuodesta 1946

Merkki tarjoaa laajan valikoiman Odlo vaatteita, jotka on suunniteltu optimoimaan suorituskykyä ja tarjoamaan vertaamaton mukavuus. Heidän laajassa kokoelmassaan on alusVaatteita, piképaidat, takit ja muuta, jokainen käsityöllä huolellisesti huomioiden yksityiskohtiin ja edistyneisiin materiaaleihin. Odlon alusVaatteet ovat todellinen kulmakivi heidän tuotevalikoimastaan. Rakenteeltaan korkealaatuisista, kosteutta siirtävistä kankaista, Odlo alusVaatteet ovat poikkeuksellisen hyviä säätelemään kehon lämpötilaa ja pitämään käyttäjän kuivana intensiivisen fyysisen toiminnan aikana. Olipa sukeltelemassa vuorelle tai lenkkeilemässä, Odlo alusVaatteet tarjoavat optimaalisen lämmön ja hengittävyyden. Odlo piképaitojen sileästi yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden. Kevyistä ja hengittävistä materiaaleista valmistettuja, ne tarjoavat täydellisen tasapainon välillä arkisen eleganssin ja aktiivisen suorituskyvyn välillä. Kosteutta siirtävien ominaisuuksiensa ja mukavan istuvuutensa ansiosta Odlo piképaitoja suositellaan sekä urheiluun että arkikäyttöön. Odlo takit on suunniteltu kestämään ankarimmat sääolosuhteet, samalla varmistaen suurimman mukavuuden. Rakenteeltaan edistyneellä eristämisellä ja säänkestävillä materiaaleilla, nämä takit tarjoavat erinomaisen suojan tuulelta, sateelta ja lumelta. Olipa tutkimassa ulkoilmaa tai matkustamassa kaupungissa, Odlo takit tarjoavat voittamattoman suorituskyvyn ja tyylin.
Odlo-Active Warm -kokoelma on suunniteltu niille, jotka etsivät korkea suorituskykyä talvitoimintaan. Tämä valikoima sisältää lämmönsääteleviä vaatteita, jotka säilyttävät lämmön samalla tehokkaasti kuljettamalla kosteutta. Active Warm -linjassa on alusVaatteita, keskikerroksia ja ulkovaatteita, jotka kaikki on valmistettu pitämään sinut lämpimänä ja mukavana äärimmäisissä olosuhteissa. Odlo tarjoaa monipuolisen valikoiman vaatteita, jotka on räätälöity erityisesti miehille ja naisille. Odlo miesten ja naisten linjat sisältävät laajan valikoiman kokoja, tyylejä ja malleja, joista jokainen voi löytää oman suosikkinsa. Huomioon ottaen anatomisen istuvuuden ja innovatiivisten ominaisuuksien, Odlo varmistaa, että jokainen vaate tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden, jotta molemmat miehet ja naiset voivat loistaa valitussa toiminnassa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje