up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Odlo

SPORTUNDERKLÄDER / BASELAGER

SPORTUNDERKLÄDER / BASELAGER

Damkläder

Damkläder

Herrkläder

Herrkläder

NORDEN

NORDEN

UNGAR

UNGAR

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Kategorier

Barnkläder

Damkläder

Herrkläder

Ryggsäckar och Väskor

Allt( Odlo )

Odlo

Odlo är ett berömt schweiziskt varumärke som revolutionerar världen av prestandakläder sedan dess uppkomst 1946. Med en rik arv och obändig lojalitet till kvalitet har Odlo blivit ett betrott namn bland atleter, utomhusentusiaster och aktiva individer som söker högsta komfort, funktion och stil. Genom att kombinera avancerad teknik med en passion för innovation har Odlo ständigt satt gränser för prestandakläder för att leverera exeptionella produkter som förbättrar användarens upplevelse vid alla aktiviteter. Du kan hitta varje Odlo produkt på Trekkinn.

Odlo har etablerat sig som en global ledare inom prestandakläder genom att ständigt sätta gränser för innovation och teknik. Med en arv som sträcker sig tillbaka till 1946 är Odlo fortsatt åtagit sig att leverera kläder av högsta kvalitet som förbättrar prestandan och komforten hos atleter och aktiva individer. Oavsett om det är baslager, polotröjor, jackor eller specialiserade samlingar som Active Warm, är Odlos produkter ett vittnesbörd om deras hängivenhet till excellence i varje detalj.

Odlo innovating performance apparel since 1946

Märket erbjuder ett brett utbud av Odlo kläder designade för att optimera prestandan och erbjuda oöverträffad komfort. Deras omfattande samling inkluderar baslager, polotröjor, jackor och mer, var och en utformad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och avancerade material. Odlo baslager är ett sant hörnsten i deras produktlinje. Konstruerad med högkvalitativa, fuktavvisande tyger är Odlo baslager förstklassiga när det gäller att reglera kroppstemperaturen och hålla bäraren torr under intensiva fysiska aktiviteter. Oavsett om du åker skidor ner en bergsbrant eller går en löpning, ger Odlo baslager optimal värme och andningsförmåga.
Odlo polotröjor smälter problemfritt stil och funktion. Tillverkade av lätta och andningsbara material erbjuder de en perfekt balans mellan avslappnad elegans och aktiv prestanda. Med sina fuktavvisande egenskaper och bekväm passform är Odlo polotröjor idealiska både för atletiska strävanden och vardagsbärning. Odlo jackor är utformade för att motstå de hårdaste väderförhållandena samtidigt som de säkerställer maximal komfort. Byggda med avancerad isolering och väderbeständiga material, erbjuder dessa jackor utmärkt skydd mot vind, regn och snö. Oavsett om du utforskar utomhus eller pendlar i staden, erbjuder Odlo jackor oöverträffad prestanda och stil.
Odlo's Active Warm-samlingen är riktad till dem som söker högpresterande kläder för kallvädersaktiviteter. Denna produktserie innehåller termiskt effektiva plagg som bibehåller värme samtidigt som de effektivt avvisar fukt. Active Warm-linjen inkluderar baslager, mellanlager och ytterkläder, alla konstruerade för att hålla dig varm och bekväm i extrema förhållanden. Odlo erbjuder en diversifierad urval av kläder som är speciellt framtagna för män och kvinnor. Odlo men´s och women´s linjer omfattar ett brett utbud av storlekar, stilar och design för att tillgodose individuella preferenser. Med uppmärksamhet på anatomisk passform och innovativa funktioner säkerställer Odlo att varje plagg erbjuder exceptionell prestanda och komfort, vilket gör att både män och kvinnor kan prestera i sina valda aktiviteter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga