up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Lowrance

Fishfinder/kaartplotter

Fishfinder/kaartplotter

Omvormers

Omvormers

VHF/AIS

VHF/AIS

Categorieën

Boten en uitrusting

Elektronica

Tassen en rugzakken

Alles( Lowrance )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Lowrance

Lowrance is een befaamd merk op het gebied van mariene elektronica, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve vishulpmiddelen, transducers, GPS-systemen en geheugenapparaten. Met een rijke geschiedenis die meer dan zes decennia teruggaat, is Lowrance synoniem geworden met de meest geavanceerde mariene technologie en worden ze vertrouwd door vissers en watersportliefhebbers over de hele wereld. Ontdek elk Lowrance-item online op Waveinn. Lowrance heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1957, toen het werd opgericht in Joplin, Missouri, VS.
Vandaag is Lowrance een wereldwijd erkend merk. Met voortdurende innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid heeft Lowrance zijn positie als wereldleider in mariene elektronica versterkt. De toewijding van het merk aan het leveren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten heeft hun de vertrouwen en loyaliteit van vissers en watersporters over de hele wereld opgeleverd. Of het nu gaat om het vinden van vis, het verkennen van onbekende wateren of het bewaren van belangrijke gegevens, Lowrance staat voorop bij mariene technologie, waardoor gebruikers kunnen verkennen, navigeren en slagen op het water.

Lowrance pionier in mariene elektronica sinds 1957

Lowrance fishfinders vormen het middelpunt van de productlijn van het merk. Deze apparaten maken gebruik van geavanceerde sonartechnologie om vis te lokaliseren en belangrijke informatie te verstrekken over de onderwateromgeving. Van recreatieve vissers tot professionele toernooivissers, Lowrance fishfinders bieden ongeëvenaarde precisie en prestaties. Ze hebben hoge resolutie-displays, intuïtieve bedieningselementen en krachtige sonar-functionaliteiten, waardoor gebruikers vis, onderwaterstructuur en zelfs hun bewegingen kunnen identificeren met opmerkelijke nauwkeurigheid.
Om hun fishfinders aan te vullen, spelen Lowrance transducers een vitale rol bij het vastleggen en verzenden van sonarsignalen. Deze transducers zijn ontworpen om elektrische energie om te zetten in geluidsgolven en vice versa, waardoor de fishfinder vis en onderwaterobjecten kan detecteren. Lowrance transducers maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals CHIRP (Compressed High-Intensity Radar Pulse) en Structure Scan om verbetering van de beeldvorming en doelscheiding te verkrijgen. Met een verscheidenheid aan montage-opties en frequenties beschikbaar, kunnen Lowrance transducers aan verschillende vaar- en visserijbehoeften voldoen.
Lowrance GPS-systemen zijn beroemd om hun betrouwbaarheid en precisie bij het navigeren over de wateren. Met zeer nauwkeurige satellietpositiecapaciteiten bieden deze apparaten boten en vissers een betrouwbare manier om hun koers te bepalen, waypoints te markeren en aangepaste routes te creëren. Lowrance GPS-eenheden zijn uitgerust met gedetailleerde kaarten, waaronder badymetrische kaarten, kustkaarten en binnenlandse kaarten, waardoor gebruikers met vertrouwen nieuwe gebieden kunnen verkennen. Ze hebben vaak intuïtieve interfaces en geavanceerde navigatiehulpmiddelen om de algehele botenervaring te verbeteren.
Om gegevens die door hun fishfinders en GPS-systemen zijn verzameld op te slaan en te beheren, biedt het merk een reeks Lowrance geheugenapparaten. Deze apparaten, waaronder SD-kaarten en interne opslagopties, bieden voldoende ruimte om kaarten, waypoints, sonar-opnames en andere waardevolle gegevens op te slaan. Met betrouwbare en robuuste geheugenoplossingen zorgt Lowrance ervoor dat gebruikers gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot en gegevens kunnen overzetten van hun vismetten, navigatieroutes en belangrijke informatie naar verschillende apparaten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden