up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lowrance

Fishfinder/kartplotter

Fishfinder/kartplotter

Givare

Givare

VHF/AIS

VHF/AIS

Kategorier

Båtar

Elektronik

Väskor och Förvaring

Allt( Lowrance )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Lowrance

Lowrance är en berömd varumärke inom marin elektronik, som specialiserar sig på utveckling och tillverkning av innovativa fiskesökare, transducere, GPS-system och minnesenheter. Med en rik historia som sträcker sig över sex decennier har Lowrance blivit synonymt med utsökt marinteknik och är förtroendegivande för både fiskare och båtälskare runt om i världen. Upptäck alla Lowrance-artiklar online på Waveinn. Lowrance har en rik historia som går tillbaka till 1957 när det grundades i Joplin, Missouri, USA.
Idag är Lowrance ett globalt erkänt varumärke. Med ständiga innovationer och ett engagemang för excellens har Lowrance förstärkt sin ställning som en global ledare inom marin elektronik. Varumärkets dedikation att leverera produkter med hög prestanda och enkel användning har förtjänat dem användarnas förtroende och lojalitet världen över. Oavsett om det handlar om att hitta fisk, navigera okända vatten eller bevara viktig data, Lowrance står fortsatt längst framme när det gäller marinteknik, och ger användarna möjlighet att utforska, navigera och lyckas till sjöss.

Lowrance grundade marin elektronik 1957

Lowrance fiskesökare är grundstenen i varumärkets produktsortiment. Dessa enheter använder avancerad sonartechnology för att hitta fisk och ge viktig information om det undervattensmiljö. Från rekreationsfiskare till professionella tävlingsfiskare erbjuder Lowrance fiskesökare oöverträffad precision och prestanda. De har högupplösta skärmar, intuitiva kontroller och kraftfulla sonarfunktioner, som möjliggör för användare att identifiera fisk, och undervattensstrukturer, och även spåra deras rörelser med förunderlig noggrannhet.
För att komplettera sina fiskesökare erbjuder Lowrance transducere ett viktigt bidrag för att fånga och skicka sonalsignaler. Dessa transducere är designade för att omvandla elektrisk energi till ljudvågor och vice versa, vilket möjliggör för fiskesökaren att upptäcka fisk och undervattensobjekt. Lowrance transducere använder avancerade tekniker som CHIRP (Compressed High-Intensity Radar Pulse) och Structure Scan för att erbjuda förbättrad bildtagning och målseparering. Med ett antal olika monteringsalternativ och frekvenser tillgängliga kan Lowrance transducere tillgodose olika båt- och fiskbehov.
Lowrance GPS-system är berömda för sin tillförlitlighet och precision när det gäller navigation i vatten. Med högt tillförlitliga satellitpositioneringsfunktioner erbjuder dessa enheter båtägare och fiskare en pålitlig väg att kartlägga sin bana, markera waypoints och skapa anpassade rutter. Lowrance GPS-enheter är utrustade med detaljerade kartor, inklusive bathymetriska kartor, kustkartor och inlandskartor, vilket säkerställer att användarna kan utforska nya territorier med självförtroende. De har oftast intuitiva gränssnitt och avancerade navigationsverktyg för att förbättra den totala båtupplevelsen.
För att lagra och hantera data som samlas in av deras fiskesökare och GPS-system erbjuder märket ett sortiment av Lowrance minnesenheter. Dessa enheter, inklusive SD-kort och interna lagringsalternativ, ger tillräckligt med utrymme för att spara kartor, waypoints, sonalinspelningar och andra värdefulla data. Med tillförlitliga och robusta minneslösningar säkerställer Lowrance att användarna enkelt kan få tillgång till och överföra sina fiskeställen, navigationsrutter och värdefull information till olika enheter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga