Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Simrad

Simrad
Over Simrad
Simrad is een gerenommeerd merk in de marine-elektronica-industrie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde navigatie-, communicatie- en vishulpmiddelen. Met een geschiedenis die zeven decennia teruggaat, heeft Simrad consistent geavanceerde oplossingen geleverd die de veiligheid, prestaties en plezier van het zeilen en vissen verhogen. Gedurende zijn geschiedenis heeft Simrad zich op de voorgrond gehouden van de maritieme elektronica-innovatie. Door consistent hoogwaardige producten te ontwikkelen en te leveren, heeft het merk de vertrouwen en loyaliteit van zeilers en vissers wereldwijd verdiend. Simrad´s toewijding aan uitmuntendheid en continue technologische vooruitgang zorgt ervoor dat zijn apparaten de mariene ervaringen ook in de toekomst blijven verbeteren.

Simrad innoveert maritieme elektronica sinds 1946

Simrad´s visvinders worden wereldwijd hoog gewaardeerd door visvangers. Deze apparaten maken gebruik van innovatieve sonartechnologie om vissen onderwater te lokaliseren en te volgen. Simrad visvinders bieden een hoge resolutie-imaging, nauwkeurige dieptemetingen en realtime visdetectie, waardoor vissers geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en hun vangstpercentage kunnen verbeteren. De Simrad GO9 heeft een multi-functioneel display-systeem ontworpen voor recreatieve booteigenaren. Met een grote intuïtieve touchscreen en een eenvoudig te gebruiken interface biedt de GO9 naadloze navigatie, geïntegreerde sonar-mogelijkheden en connectiviteitsopties voor kaartupdates en data-uitwisseling. Door zijn veelzijdigheid is het een ideale keuze voor zowel cruisende als vissende enthousiastelingen.
De Simrad GO7 is een compact en betaalbaar kaartplotter met vergelijkbare functionaliteit als de GO9. Het heeft een helder en helder display, GPS-navigatie en compatibiliteit met verschillende transducers. De GO7 is populair bij eigenaren van kleine boten en vissers die portabiliteit en waarde boven alles stellen zonder in te boeten aan prestaties. Simrad-radarsystemen stellen zeilers in staat veilig te navigeren in slechte weersomstandigheden en situaties met weinig zicht. Simrad-radars maken gebruik van geavanceerde technologie om obstakels, andere vaartuigen en landmassa's te detecteren, waardoor nauwkeurige positionering en botsingspreventie mogelijk zijn. De radars van het merk staan bekend om hun betrouwbaarheid en verbeterde situatiebewustzijn.
Simrad GPS (Global Positioning System) apparaten bieden nauwkeurige locatietracking en waypointmarkering. Deze systemen bieden zeilers essentiële navigatiegegevens, waaronder snelheids-, hoofd- en cursusinformatie. Simrad's GPS-technologie zorgt voor nauwkeurige positionering, waardoor gebruikers hun vaartuigen met vertrouwen kunnen navigeren over de vaarwegen. Simrad-transducers zijn essentiële componenten die elektrische signalen omzetten in geluidsgolven en omgekeerd. Ze spelen een cruciale rol bij visvinders en sonarsystemen door sonarsignalen te verzenden en ontvangen. Simrad biedt een breed scala aan transducers om verschillende boottypes en vismaatregelen te passen, waardoor een optimale prestatie en visdetectiecapaciteiten worden gegarandeerd.
De Simrad Cruise 7 is een compact kaartplotter en visvindercombinatie ontworpen voor cruises en weekendzeilers. Het heeft een eenvoudige interface, nauwkeurige GPS-navigatie en ingebouwde sonar-mogelijkheden voor het vinden van vissen. De Cruise 7 staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke bediening en betaalbaarheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zeilers die essentiële functionaliteit zoeken tegen een concurrerende prijs.