Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Simrad

Simrad
Noin Simrad
Simrad on tunnettu meriteollisuuden elektroniikkabrändi, joka erikoistuu edistyneiden navigaatio-, kommunikaatio- ja kalastustutkimusteknologioiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Yli seitsemänkymmenen vuoden historian aikana Simrad on jatkuvasti tarjonnut älykkäitä ratkaisuja, joilla parannetaan veneilyn ja kalastamisen turvallisuutta, suorituskykyä ja nautintoa. Sen historian aikana Simrad on pysynyt meriteollisuuden elektroniikan innovaatioiden eturintamassa. Laadukkaiden tuotteiden jatkuvan kehittämisen ja tarjoamisen ansiosta brändi on ansainnut kalastajien ja veneilijöiden luottamuksen ja lojaaliusa. Simradin sitoutuminen laatuun ja jatkuvaan teknologiseen edistyksen takaavat, että sen laitteet tuovat iloa ja hyötyä vesillä vielä vuosikymmeniä.

Simrad innovoi meriteollisuuden elektroniikkaa vuodesta 1946

Simradin kalastuslaitetutkijat ovat kalastajien arvostamia maailmanlaajuisesti. Nämä laitteet käyttävät innovatiivista kaiku-teknologiaa kalasten paikantamiseen ja seuraamiseen veden alla. Simradin kalastuslaitetutkijat tarjoavat korkearesoluutiokuvan, tarkat syvyysmittaukset ja reaaliaikaisen kalasten havaitsemisen, mikä antaa kalastajille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä ja parantaa saalismahdollisuuksiaan. Simrad GO9-järjestelmällä on monitoiminen näyttöjärjestelmä, joka on suunniteltu harrastusveneilijöille. Sen suurella intuitiivisella kosketusnäytöllä ja helppokäyttöisellä käyttöliittymällä GO9 tarjoaa saumattoman navigointiratkaisun, integroidut kaikututkimustoiminnot ja yhteensopivuuden erilaisten karttamuutosten ja tietojen jakamisen kanssa. Monipuolisuutensa ansiosta se on täydellinen valinta sekä retkeilyyn että kalastukseen.
Simrad GO7 on kompakti ja edullinen kaavioplotteri, jolla on samanlaisia toimintoja kuin GO9:llä. Se tarjoaa selkeän ja kirkkaan näytön, GPS-navigaation ja yhteensopivuuden erilaisten transducerien kanssa. GO7 on suosittu pienten venekokoelmien omistajien ja kalastajien keskuudessa, jotka arvostavat kannettavuutta ja arvoa ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Simradin tutka -järjestelmät mahdollistavat veneilijöille turvallisen navigoinnin epäsuotuisissa sääolosuhteissa ja matalassa näkyvyydessä. Simradin tutka hyödyntää edistynyttä teknologiaa esteiden, muiden alusten ja maaston havaitsemiseen, jonka avulla voidaan tarjota tarkka sijaintitieto ja törmäyksien välttäminen. Brändin tutkat tunnetaan luotettavuudestaan ja lisätystä tilannetajusta. Simradin GPS (Global Positioning System) -laitteet tarjoavat tarkan sijainnin seurannan ja waypoint-merkintöjen. Nämä järjestelmät tarjoavat veneilijöille tärkeitä navigointitietoja, mukaan lukien nopeus, suunta ja kurssitiedot. Simradin GPS-teknologia takaa tarkan sijainnin, mikä mahdollistaa veneilijöiden luottavaisen navigoinnin vesillä. Simradin transducerit ovat olennaisia osia, jotka muuntavat sähköisiä signaaleja ääniaaltoiksi ja päinvastoin. Niillä on keskeinen rooli kalastuslaitetutkijoissa ja kaikututkimusjärjestelmissä, jotka lähettävät ja vastaanottavat kaiku-signaaleja. Simrad tarjoaa laajan valikoiman transdusereita erilaisten venetyyppien ja kalastustarpeiden mukaan, mikä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja kalasten havaitsemismahdollisuudet.
Simrad Cruise 7 on kompakti kaavioplotteri ja kalastuslaitetutkijayhdistelmä, joka on suunniteltu kruisaajille ja viikonloppuveneilijöille. Sen avulla on helppoa navigoida, ja siinä on tarkka GPS-navigointi ja sisäänrakennettu kaikututkimustoimintoja kalastusta varten. Cruise 7:n helppokäyttöisyys ja edullisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan veneliikkujille, jotka tarvitsevat perustoimintoja kilpailukykyiseen hintaan.