Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Husdyrartikler

Husdyrartikler

Find et bredt udvalg af Husdyrartikler-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dyreartikler

Mærker for Dyreartikler

Hvilket udstyr skal jeg bruge til mit kæledyr?

Bure og transport

At vælge det rigtige bur til dit kæledyr er afgørende for deres komfort, sikkerhed og velvære. Buret skal være rummeligt nok til, at dit kæledyr kan bevæge sig komfortabelt rundt, strække sig og stå op uden begrænsninger. Overvej dit kæledyrs nuværende størrelse og potentielle vækst, hvis det er relevant. Tilstrækkelig ventilation er afgørende for at opretholde frisk luftcirkulation i buret. Se efter bure med passende ventilationshuller eller meshpaneler. Sørg for, at buret har tilgængelige døre, så du nemt kan nå dit kæledyr. Flere døre kan gøre det mere bekvemt at håndtere og interagere med dit kæledyr.

Renlighed og hygiejne

At opretholde renlighed og hygiejne for dine kæledyr er afgørende for deres sundhed og velvære. Regelmæssig pleje er afgørende for kæledyr med pels eller fjer. Børstning af deres pels hjælper med at fjerne snavs, løse hår og forhindrer mattering. Derudover hjælper pleje med at distribuere naturlige olier og holder deres hud sund. Hyppigheden af pleje afhænger af kæledyrets race og pelstype. Kæledyr som hunde kan kræve lejlighedsvise bade for at holde deres pels ren og lugtfri. Brug kæledyrsspecifikke shampoo, der er skånsomme mod deres hud. For kæledyr i bur, såsom fugle, kaniner eller gnavere, rengør deres indhegninger regelmæssigt. Hvis du har katte, så hold kattebakken ren ved at øse affald dagligt og skift affaldet regelmæssigt for at forhindre lugt og bakterieopbygning.

Halsbånd, snore og seler

De bedste halsbånd, snore og seler til dine kæledyr vil stole på flere aspekter, herunder dit kæledyrs race, dimension, natur og fysiske træningsniveau. En krave eller snor er en linning lavet af læder, nylon eller andet identifikationsmateriale fastgjort til kraven.

Legetøj og spil

Legetøj og spil er gode til dit kæledyrs mentale stimulering og til at afværge ennui. Kæledyr har brug for legetøj for at levere mental stimulering, tillade korrekt tygning og fungere som et vigtigt værktøj til at modificere manerer.

Mere om kæledyr:
Mere om kæledyr omfatter kæledyrshuse, foderautomater og drikkedunke, akvarier og terrarier, indhegninger og parker, sikkerhed, klud og komplementer og senge . Du kan købe disse ting fra disse mærker: Edm , Trixie , Bosch , Prosperplast , Nayeco , Masso , Royal Canin .