Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Møbler til hjemmet

Møbler til hjemmet

Find et bredt udvalg af Møbler til hjemmet-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Møbler

Mærker for Møbler

Tips til at vælge de rigtige møbler til dit hus

Senge

At vælge en seng er en vigtig beslutning, da det direkte påvirker din komfort og søvnkvalitet. Bestem den passende sengstørrelse baseret på dine behov og ledig plads. Fælles sengestørrelser inkluderer twin, fuld, dronning og konge. Overvej dimensionerne af dit soveværelse for at sikre, at sengen passer komfortabelt. Vælg en madrastype, der passer til dine præferencer og krav. Almindelige typer omfatter inderspring, memory skum, latex og hybridmadrasser. Hver type tilbyder forskellige niveauer af støtte, fasthed og bevægelsesisolering. Madrassen placeres enten på en stabil bund, normalt lavet af træ eller jernplader, eller en affjedret bund.

Bogreoler og hylder

Bogreoler og hylder er møbler designet til at give opbevarings og udstillingsløsninger til bøger, dekorationsgenstande og andre ejendele. De er væsentlige komponenter i hjemmets eller kontorets organisation, hvilket giver mulighed for effektiv organisering og nem adgang til varer. En reol er et fritstående eller vægmonteret møbel, der er specielt designet til opbevaring af bøger. Den består typisk af vandrette hylder, der tjener som rum til at arrangere bøger i opretstående stilling. Bogreoler kan variere i størrelse, design og materialer, lige fra små bogreoler egnet til kompakte rum til store. Hylder henviser på den anden side til vandrette overflader fastgjort til vægge eller andre strukturer, der giver en platform til opbevaring eller udstillingsformål. I modsætning til reoler har hylder ikke altid sider eller bagpaneler. De er alsidige opbevaringsløsninger, der kan tilpasses til forskellige behov. Hylder kommer i forskellige stilarter, såsom flydende hylder , der ser ud til at være fastgjort direkte til væggen uden synlige støttebeslag, eller vægmonterede hylder med beslag eller understøtninger for øget stabilitet.

Stole

At vælge stole til dit hjem involverer at overveje både praktiske og æstetiske faktorer for at sikre komfort, funktionalitet og visuel appel. Bestem formålet med stolene og den specifikke funktion, de skal tjene i dit hjem. Hver type stol er designet til forskellige aktiviteter og tilbyder varierende niveauer af komfort og støtte. Komfort er afgørende, når du vælger stole. Se efter stole med passende polstring, ergonomisk designede konturer og støttende funktioner såsom lændestøtte eller armlæn. Overvej sædehøjden og dybden samt ryglænets højde og vinkel for at sikre en behagelig siddestilling.

Kommoder

Kommoder er møbler designet til at give opbevaring og organisering af forskellige ting i hjemmet eller på kontoret. De består typisk af en robust ramme med flere vandrette skuffer stablet lodret. Kommoder er alsidige opbevaringsløsninger, der tilbyder både funktionalitet og æstetisk appel. Det primære formål med en kommode er at opbevare og organisere tøj, tilbehør og andre personlige ejendele. Antallet af skuffer kan variere, lige fra få skuffer til en større enhed med flere rum. Skufferne kan have forskellige størrelser for at rumme emner af varierende dimensioner. Kommoder fås i en bred vifte af stilarter, materialer og finish, der passer til forskellige indretningspræferencer. Materialevalget påvirker møblets holdbarhed, æstetik og vedligeholdelseskrav.

Sofaer og lænestole

Sofaer og lænestole er møbler, der almindeligvis findes i stuer, lounger og andre siddeområder. De giver komfortable siddemuligheder og bidrager til den overordnede stil og funktionalitet i et rum. Sofaer og lænestole er designet til at rumme enkeltpersoner eller grupper og tilbyder et sted at slappe af, socialisere eller deltage i forskellige aktiviteter. En sofa , også kendt som en sofa eller sofa, er et langt polstret sæde, der typisk er designet til at rumme flere personer. Den har ryglæn og armlæn, der giver støtte og komfort. Sofaer kommer i forskellige størrelser, lige fra små loveseats til store sektioner, hvilket giver mulighed for tilpasning baseret på plads og siddebehov. En lænestol er en enkeltsædet stol med armlæn. Den er designet til én person og tilbyder en hyggelig og behagelig siddeoplevelse. Lænestole kommer i forskellige stilarter, fra klassiske og traditionelle designs til moderne og nutidig æstetik.

Mere om boligmøbler:

Mere om boligmøbler omfatter køkkenvogne, taburetter, tv skabe, skænke, skriveborde og borde. Du kan købe disse alle fra mærker som Edm , Atmosphera , 5 five , Oem , Astigarraga og Denox .