Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Hjem & dekoration

Hjem & dekoration

Find et bredt udvalg af Hjem & dekoration -produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Hjem og dekoration

Mærker for Hjem og dekoration

Hvordan indretter man sit hjem?

Badetekstil

Badetekstil er et ord, der bruges til at definere de forskellige typer tekstiler, der bruges i toiletter. Badeværelsestekstiler indeholder håndklæder, måtter, badeforhæng og andre lignende ting. Badeværelsestekstiler kan fremstilles af en række forskellige stoffer, herunder linned, bomuld, polyester, nylon og mikrofiber.

Sengetøj

Sengetøj refererer til de forskellige ting, der bruges til at klæde og dække en seng for komfort, hygiejne og æstetik. De omfatter flere væsentlige komponenter:

Lagner: Lagner er rektangulære stykker stof, der dækker madrassen og giver en glat og behagelig overflade til at sove. De kommer i forskellige størrelser tvilling, fuld, dronning, konge og materialer som bomuld, hør eller mikrofiber.
Pudebetræk: Pudebetræk er betræk til puder, der beskytter dem. De er normalt lavet af samme materiale som lagner og fås i forskellige størrelser, så de passer til forskellige pudetyper.
Tæpper: Tæpper bruges til varme og kan være lavet af materialer som bomuld, uld eller syntetiske fibre. De kommer i forskellige vægte og tykkelser for at passe til forskellige klimaer og personlige præferencer.
Dyner: Dyner er fyldte sengebetræk, der giver ekstra varme. De er typisk fyldt med dun, fjer eller syntetiske fibre og kommer med et aftageligt betræk. Betrækket kan ændres efter årstidens eller æstetiske præferencer.
Dyner: Sengetæpper er dekorative sengebetræk, der tilføjer stil og farve til sengen. De er ofte lavet af flere stoflag, der er syet sammen, hvilket skaber et quiltet mønster. Dyner kan bruges alene eller kombineret med andre lag for ekstra varme.
Pude shams: Pude shams er dekorative betræk til puder, der matcher eller komplementerer sengetæppet . De er typisk designet med en dekorativ kant og bruges til at forbedre sengens overordnede æstetiske appel.
Sengeskørter: Sengeskørter er stofpaneler, der hænger ned fra madrassens kant til gulvet. De dækker mellemrummet mellem madrassen og gulvet, giver et dekorativt præg og skjuler sengerammen eller opbevaringen nedenunder.

Tæpper

Tæpper er gulvbelægninger lavet af vævet eller tuftet stof, typisk lavet af naturlige eller syntetiske fibre. De er designet til at give isolering, komfort og æstetik til indendørs rum. Tæpper er tilgængelige i forskellige stilarter, størrelser, farver og mønstre, der passer til forskellige smag og indretningsskemaer. Konstruktionen af tæpper involverer løkker eller syning af fibre sammen for at skabe en tæt og elastisk overflade. Denne proces kan udføres i hånden eller ved hjælp af specialiseret maskineri. De fibre, der bruges i tæpper , kan omfatte naturlige materialer som uld, bomuld, silke eller plantefibre som jute eller sisal. Syntetiske fibre som nylon, polyester, akryl eller polypropylen er også almindeligt anvendt.

Gardiner og persienner

Gardiner og persienner er vinduesbeklædninger, der tjener både funktionelle og dekorative formål i boligindretning. De tilbyder privatliv, kontrol over naturligt lys og bidrager til et rums overordnede æstetiske tiltrækningskraft. Mens de deler formålet med at dække vinduer, adskiller gardiner og persienner sig i deres konstruktion og funktion.
Gardiner er stofpaneler, der hænger lodret fra en stang eller skinne og dækker vinduer eller døråbninger. De kommer i en bred vifte af materialer, mønstre, farver og stilarter, der passer til forskellige designpræferencer.
Persienner er vinduesbeklædninger lavet af hårde materialer, såsom træ, metal eller syntetiske materialer som vinyl eller PVC. De består af individuelle lameller eller paneler, der kan justeres for at kontrollere lys, privatliv og udsigt.

Spejle

Spejle er glatte, stærkt reflekterende overflader, der reflekterer lys og danner et billede af genstandene eller personerne foran dem. De bruges almindeligvis til personlig pleje, dekorative formål og til at styrke rumfølelsen i boligindretning. Spejle spiller en væsentlig rolle i vores daglige liv og fås i forskellige former, størrelser og stilarter, så de passer til forskellige behov og præferencer.
Konstruktionen af spejle involverer en tynd belægning af reflekterende materiale, såsom aluminium eller sølv, påført bagsiden af en glas eller akryloverflade. Denne reflekterende belægning tillader lyset at hoppe tilbage og skabe en klar refleksion. Spejle kan være indrammede eller rammeløse, og rammematerialet kan variere fra træ og metal til plastik eller andre dekorative materialer.

Mere om bolig og indretning:
Mere om bolig og indretning omfatter indretning, symaskiner, blomster og planter, ure og puder. Du kan købe disse ting fra disse mærker: Edm , Philips , Prosperplast , 5 five , Atmosphera og Oem .