Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Køkkener hjem

Køkkener hjem

Find et bredt udvalg af Køkkener hjem-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Køkkener

Mærker for Køkkener

Tips til at vælge de rigtige køkkenmaskiner til dit hjem

Kaffemaskine

En kaffemaskine er en enhed eller et apparat, der bruges til at tilberede og brygge kaffe. Det automatiserer processen med at lave kaffe, hvilket giver brugerne mulighed for bekvemt at brygge deres foretrukne kaffedrikke derhjemme, på kontorer eller i kommercielle omgivelser som caféer og restauranter. Kaffemaskiner kommer i forskellige typer og modeller, hver med sin egen bryggemetode og funktioner.

Opvaskemaskine

En opvaskemaskine er et husholdningsapparat designet til at automatisere og forenkle processen med rengøring og desinficering af tallerkener, redskaber, glasvarer og andet køkkenudstyr. Det er almindeligt forekommende i køkkener og er et vigtigt apparat i mange hjem. Det primære formål med en opvaskemaskine er at fjerne madrester, fedt og bakterier fra snavset service og derved spare tid og kræfter sammenlignet med opvask i hånden.

Frituregryder

Frituregryder er køkkenmaskiner eller udstyr, der bruges til friturestegning af fødevarer. De er designet til at lave mad ved at nedsænke den i varm olie, hvilket resulterer i en sprød og lækker konsistens. Frituregryder er almindeligt anvendt i hjem, restauranter, fastfood virksomheder og andre foodservice indstillinger.
Frituregryder leveres med temperaturkontrol til at justere tilberedningstemperaturen i henhold til den type mad, der steges. Det er vigtigt at opretholde den korrekte temperatur for at opnå den ønskede tekstur og smag af den stegte mad.
Frituregryder kan bruges til at tilberede en bred vifte af friturestegte retter, herunder pommes frites, kylling, fisk, løgringe, doughnuts og forskellige andre slagtede eller panerede fødevarer. Friturestegning er en populær tilberedningsmetode til at opnå sprødt ydre og holde på fugten inde i maden.

Stegeplader og grill

Stegeplader og grill er begge madlavningsapparater, der bruges til at tilberede mad, men de adskiller sig i deres madlavningsoverflader og metoder. Her er en kort forklaring af hver:

Stegeplader : En stegeplade er et kogeapparat, der har en flad og glat kogeflade. Det kan være elektrisk, gasdrevet eller endda tilbehør til komfuret. Stegeplader er typisk lavet af støbejern, rustfrit stål eller non stick materialer. De bruges til tilberedning af mad direkte på den flade overflade, uden behov for riste eller grillmærker. Stegeplader er ideelle til at lave morgenmadsmad som pandekager, æg, bacon og grillede sandwich. De giver en jævn varmefordeling og et stort kogeområde.
Griller : En grill , også kendt som en grill, er et madlavningsapparat, der bruges til at grille mad over åben ild eller varmekilde. Grill kan forsynes med trækul, gas, el eller træpiller. De har riste eller grillstænger, der gør det muligt at placere maden direkte over varmekilden. Grill er almindeligvis brugt til madlavning af kød, fjerkræ, fisk, grøntsager og endda frugter. De giver en røget smag og markante grillmærker på maden. Grills kommer i forskellige størrelser, herunder bærbare versioner til picnic og camping, såvel som større til baghave eller professionel brug.

Ovne og mikroovne

Ovne og mikrobølgeovne er begge køkkenapparater, der bruges til madlavning eller opvarmning af mad, men de fungerer på forskellige måder. Her er en forklaring af hver: Ovne : En ovn er et kogeapparat, der bruger tør varme til at lave mad. Den består typisk af et varmelegeme eller gasbrænder, der genererer varme og et lukket kammer, hvor maden placeres til tilberedning. Ovne kan drives af el eller gas. De giver en konsekvent og kontrolleret varmekilde til bagning, stegning, stegning og andre madlavningsteknikker. Ovne har ofte justerbare temperaturindstillinger, timere og flere tilberedningstilstande. De bruges almindeligvis til at bage brød, kager, gryderetter og andre retter, der kræver gradvis og jævn opvarmning. Mikrobølger : En mikrobølgeovn er et køkkenapparat, der bruger elektromagnetisk stråling i mikrobølgefrekvensområdet til at tilberede eller opvarme mad. Mikrobølger genererer elektromagnetiske bølger, der får vandmolekyler i mad til at vibrere, hvilket skaber varme og tilbereder maden. Mikrobølger er kendt for deres hurtige tilberedningstid og bekvemmelighed. De bruges primært til genopvarmning af madrester, optøning af frossen mad og hurtig tilberedning af simple retter. Mikrobølger leveres med justerbare effektindstillinger og timere for præcis kontrol over tilberedningsprocessen.

Mere om køkken:
Mere om køkkenet omfatter vaske og vandhaner, tilbehør og dele, indkøbsvogne, vandkoger, varmt vand, brødristere, kogeplader, køkkenrobotter, blandingsbatterier, emhætter og affaldsspande. Du kan købe alle disse ting fra disse mærker: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Gimi , Vaello , Prosperplast , og Ibili .