Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Jul

Jul hjem, have og gør-det-selv

Find et bredt udvalg af Jul-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Jul

Mærker for Jul

Tips til at vælge juledekoration

Når du skal vælge julepynt , er der flere faktorer at overveje for at skabe en festlig og personlig atmosfære. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge dekorationsfigurer, lys, ornamenter og træer til feriesæsonen:

Dekorationsfigurer

Tema og stil: Beslut dig for et tema eller en stil til din julepynt . Det kan være traditionelt, rustikt, moderne eller et hvilket som helst andet tema, der afspejler din personlige smag og komplementerer din overordnede boligindretning.
Materiale og kvalitet: Se efter dekorationsfigurer lavet af holdbare materialer som harpiks, træ eller metal. Sørg for, at de er veludformet og har sans for detaljer for et udseende af høj kvalitet.
Størrelse og proportion: Overvej størrelsen og andelen af dekorationsfigurerne i forhold til det rum, hvor de skal vises. Undgå overfyldning ved at vælge figurer, der passer godt og giver mulighed for at fremvise andre dekorationer.

Lys

LED vs. traditionel: Vælg mellem LED lys og traditionelle glødelamper. LED lys er energieffektive, har længere levetid og fås i forskellige farver og effekter.
Længde og mængde: Bestem længden og mængden af nødvendige lys baseret på størrelsen af det område, der skal dekoreres. Mål mellemrummene på forhånd for at sikre, at du køber nok lys til at dække det ønskede område.
Indendørs vs. Udendørs: Skel mellem indendørs og udendørs lys. Udendørs lys er designet til at modstå vejrforhold, mens indendørs lys kan være mere sart og ikke egnet til udendørs brug.

Ornamenter

Farveskema: Vælg et farveskema til dine ornamenter , der komplementerer din overordnede indretning. Overvej traditionelle kombinationer som rød og guld eller udforsk mere moderne farveskemaer.
Materiale og tekstur: Vælg ornamenter lavet af forskellige materialer som glas, plastik, stof eller træ for at tilføje dybde og tekstur til dit træ. Bland forskellige teksturer for visuel interesse.
Personligt præg: Inkorporer ornamenter , der har personlig betydning, såsom håndlavede eller personlige ornamenter, for at gøre dit juletræ unikt og sentimentalt.

Træer

Kunstigt vs. ægte: Vælg mellem et kunstigt træ eller et rigtigt træ. Kunstige træer er genanvendelige, lav vedligeholdelse og kommer i forskellige størrelser og stilarter.
Størrelse og plads: Overvej den tilgængelige plads til dit træ og vælg en størrelse, der passer komfortabelt uden at overvælde rummet. Mål loftshøjden for at sikre, at træet passer korrekt.
Grenkvalitet: Se efter kunstige træer med tætte og realistisk udseende grene. Sørg for, at grenene er stærke nok til at holde ornamenter og dekorationer.
Du kan købe juletræerne fra disse mærker: Edm , Atmosphera , Oem , 5 five , og Wolfcraft .