Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Sortering og rengøring af hjemmet

Sortering og rengøring af hjemmet

Find et bredt udvalg af Sortering og rengøring af hjemmet-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Sortering og rengøring

Mærker for Sortering og rengøring

Tips til rengøring og organisering af dit hjem

Opbevaring på badeværelset :
Badeværelsesopbevaring bruges til opbevaring af hygiejneprodukter såsom mundskyl, ansigtsskyl, kontakt, creme osv. Placer badeværelsesopbevaring tæt på håndvasken som muligt. Badeværelsesopbevaring kaldes også et badeværelsesskab. Den placeres under håndvaske, over toiletter og over håndvaske. Massivt træ og krydsfiner er det bedste materiale til badeværelsesopbevaring.

Badeværelsesredskaber :
Badeværelsesredskaber er tilbehør som håndklædeholdere, sæbeskåle, badehylder, badekar osv. Disse produkter er designet til badeværelset og tilføjer et æstetisk udtryk til badeværelset. Du kan købe badeværelsesredskaber fra Vileda , Gimi , Edm , 5 five , Karcher , Oem , Atmosphera , og Masso .

Koste, mopper og støvsugere :
Koste, mopper og støvsuger er rengøringsredskaber. Koste, mopper og støvsuger består typisk af et håndtag fastgjort til et hoved, der indeholder filamenter, stof og børster. De bruges til at rense snavs og støv fra overfladen. Støvskåle renser mere effektivt end koste.

Rengøringsprodukter :
Rengøringsprodukter bruges til at fjerne snavs, pletter og dårlig lugt på overfladen. Rengøringsprodukter opretholder sunde forhold både i hjemmet og på arbejdspladsen. Mikrofiberklude, fladmoppe, gummiskraber, gummihandsker, toiletbørster og støvsugere er rengøringsmidlerne. Der anvendes kemikalier i disse produkter. For eksempel i vaskemidler, opvask og blegemiddel.

Rengøringsredskaber :
De bruges til at fjerne snavs, pletter og snavs fra forskellige overflader, hvilket sikrer et hygiejnisk og ryddeligt miljø.
Nogle almindelige rengøringsredskaber inkluderer:

Koste : Anvendes til at feje og opsamle snavs og snavs fra gulve, normalt lavet af børster fastgjort til et håndtag.
Børster : Forskellige typer børster, såsom skrubbebørster og toiletbørster, bruges til at skrubbe og rense overflader, der kræver en smule ekstra indsats.
Støvbeholdere : Bruges i kombination med koste til at opsamle det opfejede snavs og snavs.
Svampe : Typisk lavet af blødt materiale, svampe bruges til opvask, aftørring af overflader og generel rengøring.
Rengøringsklude : Disse kan være mikrofiberklude eller andre bløde klude, der bruges til aftørring, aftørring og polering af overflader.
Støvsugere : Disse elektriske enheder bruger sug til at fjerne snavs og snavs fra gulve, tæpper og andre overflader.
Støvsugere : Bruges til afstøvning og rengøring af svært tilgængelige steder som lofter, hylder og hjørner.
Værktøj til vinduespudsning : Disse omfatter gummiskraber og vinduesskrubbere, der bruges til at rense glasoverflader.
Rengøringshandsker : Beskyt hænder under håndtering af rengøringskemikalier og snavsede overflader.
Scrubbere og skureapparater : Bruges til at rense hårde pletter og snavs fra tallerkener, gryder og pander.
Dette er blot nogle få eksempler på de forskellige rengøringsredskaber, der findes, og valget af redskaber afhænger af typen af rengøringsopgave og overfladen, der rengøres. Regelmæssig brug af rengøringsredskaber hjælper med at opretholde et rent og sanitært opholds eller arbejdsområde.

Mere om sortering :
Æsker bruges til at opbevare eller transportere deres indhold. De fås i mange størrelser. Badeværelsestilbehør og tilbehør er toiletartikler såsom badeværelsesbelysning, hylder, dispenser og tandbørsteholder. Tøjsnore tørrer dit tøj i varmt og tørt vejr. Knagerækker og skostativer bruges til at hænge frakker og jakker op og til opbevaring af sko. Tøjkurve bruges til at bære tøj, og de er lavet af plastik.