Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lemmikkieläintarvikkeita

Lemmikkieläintarvikkeita

Löydä laaja valikoima tuotteita Lemmikkieläintarvikkeita tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lemmikkitarvikkeet

n merkit Lemmikkitarvikkeet

Mitä varusteita tarvitsen lemmikilleni?

Häkit ja kuljetus

Oikean häkin valitseminen lemmikkillesi on ratkaisevan tärkeää sen mukavuuden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin kannalta. Häkin tulee olla riittävän tilava, jotta lemmikkisi voi liikkua mukavasti, venyä ja seisoa ilman rajoituksia. Ota huomioon lemmikkisi nykyinen koko ja mahdollinen kasvu, jos mahdollista. Riittävä ilmanvaihto on ratkaisevan tärkeää raikkaan ilmankierron ylläpitämiseksi häkin sisällä. Etsi häkkejä, joissa on asianmukaiset tuuletusaukot tai verkkopaneelit. Varmista, että häkissä on esteettömät ovet, joiden avulla pääset helposti käsiksi lemmikkiisi. Useat ovet voivat helpottaa lemmikkisi käsittelyä ja vuorovaikutusta.

Puhtaus ja hygienia

Lemmikkieläinten puhtauden ja hygienian ylläpitäminen on välttämätöntä heidän terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Säännöllinen hoito on erittäin tärkeää lemmikeille, joilla on turkki tai höyheniä. Turkin harjaus auttaa poistamaan likaa, irtonaisia karvoja ja ehkäisee mattatumista. Lisäksi hoito auttaa levittämään luonnollisia öljyjä ja pitämään ihon terveenä. Hoidon tiheys riippuu lemmikin rodusta ja turkkityypistä. Lemmikkieläimet, kuten koirat, saattavat vaatia satunnaista kylpyä pitääkseen turkkinsa puhtaana ja hajuttomana. Käytä lemmikkieläinkohtaisia shampoita, jotka ovat hellävaraisia heidän iholleen. Puhdista häkkieläimet, kuten linnut, kanit tai jyrsijät, kotelot säännöllisesti. Jos sinulla on kissoja, pidä hiekkalaatikko puhtaana kauhaamalla jätettä päivittäin ja vaihtamalla kuivike säännöllisesti hajun ja bakteerien kertymisen estämiseksi.

Kaulapannat, hihnat ja valjaat

Parhaat kaulapannat, hihnat ja valjaat lemmikkillesi riippuvat useista näkökohdista, mukaan lukien lemmikkisi rotu, mitat, luonne ja fyysinen harjoitteluaste. Kaulus tai talutushihna on nahasta, nailonista tai muusta tunnistemateriaalista valmistettu vyötärönauha, joka on kiinnitetty kaulukseen.

Lelut ja pelit

Lelut ja pelit ovat loistavia lemmikkisi henkiseen stimulaatioon ja ahdistuksen välttämiseen. Lemmikkieläimet tarvitsevat leluja antaakseen henkistä stimulaatiota, mahdollistaakseen oikean pureskelun ja toimiakseen välttämättöminä tapojen muuttamisen työkaluina.

Lisää lemmikeistä:
Lisää lemmikkieläimistä ovat lemmikkieläintalot, syöttölaitteet ja juomat, akvaariot ja terraariot, aitaukset ja puistot, turvallisuus, kangas ja lisätarvikkeet sekä sängyt . Voit ostaa näitä tuotteita näiltä merkeiltä: Edm , Trixie , Bosch , Prosperplast , Nayeco , Masso , Royal Canin .