Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Makita

Om Makita
"Makita er et berømt japansk mærke, der blev grundlagt i 1915. Virksomheden producerer og tilbyder elværktøj over hele verden. Dens hovedkvarter er beliggende i Japan. For at sikre sikre og nemme produkter til sine kunder har Makita etableret et system. Vi er dedikerede til at sikre, at kunderne bruger vores produkter med ro i sindet. Makita er den globale leverandør af et bredt udvalg af værktøjer, der skaber en behagelig livsmiljø.
Med en varieret produktportefølje har Makita udvidet sin ekspertise til forskellige domæner, fra elværktøj til kædesave og luftkompressorer. Makita's arv, der strækker sig over et århundrede, er en historie om uophørlig innovation og urokkelig dedikation til kundetilfredshed. Deres produkter er ikke bare værktøjer; de er løsninger, der giver professionelle og gør-det-selv-entusiaster mulighed for at udføre deres opgaver effektivt og med præcision. Med et Makita-produkt i hånden holder du ikke bare et værktøj; du holder et stykke historie og et symbol på fremragende kvalitet inden for elværktøj og mere.

Powering innovation since 1915

Makita's omfattende sortiment af elværktøj betjener en mangfoldighed af brancher og anvendelser. Deres bor, save, slibere og mere er kendt for deres enestående præstation, ergonomi og holdbarhed. Makita-værktøj giver håndværkere over hele verden mulighed for at tackle forskellige projekter med lethed og selvtillid. Til skovbrugs- og landskabssektorerne tilbyder Makita et udvalg af pålidelige kædesave. Fremstillet til at imødekomme de hårdeste krav kombinerer Makita-kædesave kraft, effektivitet og sikkerhedsfunktioner for en problemfri skæreoplevelse i udfordrende miljøer. Makita-bor har opnået ry for deres pålidelighed og præcision. Fra trådløse bor for ultimobilitet til kraftige slagbor for betonarbejde har Makita den perfekte løsning til enhver borebehov. Makita-vinkelslibere er et bevis på mærkets præcisionsengineering. Disse værktøjer er efterspurgte for deres robusthed og alsidighed. Uanset om du er professionel metalbearbejder eller gør-det-selv-entusiast, sikrer Makita-vinkelslibere en glat og effektiv slibeoplevelse. Effektive pneumatiske værktøjer kræver en pålidelig luftkilde, og mærket leverer med Makita-luftkompressorer. Disse enheder giver en konstant luftforsyning til forskellige anvendelser, lige fra at pumpe dæk til at drive sømpistoler, hvilket bidrager til glattere og hurtigere arbejdsgange. Makita's linje af batterier er livsnerven i deres trådløse elværktøj. Mærkets Lithium-Ion-teknologi sikrer en langvarig ydeevne. Makita-batterier er kompatible med en række Makita-værktøj, hvilket giver brugerne mulighed for at udskifte og optimere deres arbejde uden afbrydelser."