Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Have og terrasse

Have og terrasse

Find et bredt udvalg af Have og terrasse-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Have og terrasse

Mærker for Have og terrasse

Hvordan vælger man de bedste møbler til haven?

BBQ

Som tilberedningsmetode involverer BBQ langsom tilberedning af mad over lav, indirekte varme. Dette gøres typisk ved hjælp af en grill eller en ryger. Varmekilden kan være trækul, træ, gas eller elektrisk. Maden, ofte marineret eller krydret, lægges på grillen og tilberedes langsomt, så smagen udvikler sig og kødet bliver mørt. BBQ er kendt for at skabe røgfyldte og lækre smage i den tilberedte mad.

Bænke

En havebænk er en type udendørs siddepladser, der typisk findes i haver, parker eller andre udendørs rum. Den er designet til at give en behagelig og ofte dekorativ siddemulighed, så folk kan slappe af og nyde omgivelserne. Havebænke er normalt lavet af træ, metal eller en kombination af begge materialer. De kommer i forskellige stilarter og størrelser, lige fra enkle og funktionelle designs til mere udsmykkede og udsmykkede. Nogle havebænke har ryglæn og armlæn for øget komfort, mens andre kan være rygløse eller have et enkelt lameldesign.

Stole og lænestole

Havestole og lænestole ligner havebænke, idet de er udendørs siddemuligheder til haver, terrasser og andre udendørs rum. Men i modsætning til havebænke, som typisk er lange og kan rumme flere personer, er havestole og lænestole designet til individuel brug. Havestole er normalt mindre i størrelse og har et enkelt sæde uden armlæn. De kan være lavet af forskellige materialer såsom træ, metal, plast eller rattan. Havestole er ofte lette og bærbare, så du kan flytte dem rundt i din have eller terrasse for at skabe forskellige siddearrangementer. På den anden side er havelænestole mere solide og tilbyder ekstra komfort med inklusion af armlæn. De giver en hyggelig og afslappende siddeoplevelse, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder dit udendørsområde. Havelænestole kan laves af lignende materialer som havestole og kommer ofte med hynder eller polstring for øget komfort.

Hængekøjer og liggestole

En hængekøje er en type ophængt seng eller gyngende sofa, der typisk bruges til at slappe af, hvile eller sove udendørs. Den består af en stofslynge eller et net, der er ophængt mellem to forankringspunkter, såsom træer, pæle eller en hængekøjestativ. Hængekøjer har en lang historie og er almindeligvis forbundet med tropiske eller strandlige steder. Traditionelt blev hængekøjer lavet af naturlige fibre som bomuld eller reb, men moderne hængekøjer er ofte konstrueret af syntetiske materialer som nylon eller polyester, som giver holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold. Stoffet i en hængekøje danner en støttende overflade, der tilpasser sig kroppens form og giver en behagelig og ergonomisk hvileposition.

Parasoller og markiser

Parasol foldeloft er godkendt af stive eller metalribber, der normalt er skaleret på metal, træ eller bøjelige stænger. Parasoller og markiser bruges til at beskytte nogen mod regn eller sollys. En markise er en beklædning forbundet med ydervæggen på et bygningsværk.

Pergolaer, telte og lysthuse

En pergola er en udendørs parkkomponent, der danner en skyggefuld gangbro eller et opholdsområde med opretstående søjler. Et telt er et stort telt, der drives til sociale funktioner. Et lysthus er en arbor struktur, normalt bygget i haver. Pergolaer, telte og lysthuse er de vigtige strukturer bygget i haverne.

Tabeller

Haveborde , også kendt som udendørs borde eller terrasseborde , er møbler designet specielt til brug i udendørs rum såsom haver, terrasser, dæk eller balkoner. De giver en overflade til forskellige aktiviteter, herunder spisning, underholdende og generel afslapning i udendørs omgivelser. Haveborde kommer i en bred vifte af størrelser, former og materialer, der passer til forskellige præferencer og behov. Almindelige materialer, der bruges til haveborde, omfatter træ, metal såsom aluminium eller smedejern, plastik, rattan og glas. Hvert materiale giver forskellige fordele med hensyn til holdbarhed, stil og vedligeholdelseskrav.

Mere om haven og terrassen:
Mere om haven og terrassen omfatter drivhuse og planbeskyttelse, skure, sæt, gynge, sofaer og gynger, udendørs brændeovne, puffer og børn. Du kan købe disse ting fra disse mærker: Edm , Orbegozo , Vaello , Prosperplast , 5 five , Masso og Atmosphera .