Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

klimatisering

klimatisering hjem, have og gør-det-selv

Find et bredt udvalg af klimatisering-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i klimatisering

Mærker for klimatisering

Hvilke typer aircondition eller klimatisering findes der til dit hjem?

Aircondition

Aircondition er en enhed, der bruges til at nedkøle temperaturen i et indre område eller rum ved at fjerne varmen og fugtigheden i rummet. Samlet set spiller et klimaanlæg en afgørende rolle i at opretholde komfortable og sunde indendørsmiljøer, forbedre produktiviteten og forbedre individets generelle velvære i forskellige miljøer.
Moderne klimaanlæg tilbyder forskellige ekstra funktioner og muligheder, såsom programmerbare timere, energibesparende tilstande, fjernbetjeningsbetjening og zonebaseret temperaturkontrol. Systemets størrelse og kapacitet afhænger af de specifikke kølebehov i det rum, det er beregnet til at betjene.

Varmeapparater

Varmelegemerne bruges til at opvarme et indre rum og er normalt flytbare eller fastgjort til en væg. De fleste varmeapparater bruger gas eller strøm. En varmelegeme er en enhed, der bruges til at generere varme og øge temperaturen i et lukket rum, hvilket giver varme og komfort. Det bruges almindeligvis under kolde vejrforhold eller i områder, hvor der er behov for yderligere opvarmning.

Pejse

I en typisk brændeovn brændes brænde eller andre brændbare materialer i brændkammeret. Ilden udsender strålevarme, som derefter absorberes af de omgivende materialer, såsom mursten eller sten, og stråle ud i rummet. Pejse kan også bruge alternative brændselskilder såsom naturgas, propan eller elektricitet. Gaspejse er praktiske og nemme at bruge og giver øjeblikkelig varme og flamme ved at trykke på en kontakt. Elektriske pejse bruger varmeelementer og LED teknologi til at simulere udseendet af flammer, hvilket giver en flammelignende effekt uden behov for egentlig forbrænding.
Udover deres varmefunktion er pejse ofte værdsat for deres æstetiske tiltrækningskraft. Synet og lyden af knitrende ild skaber sammen med flammernes blide skær en hyggelig og indbydende atmosfære.

Rensere

Renseren forfiner den indre luft og renser den og frigiver forskellige oprindelser af forurening og forurenende stoffer. Denne luftrensning går igennem mange forskellige trin. For det første får renserne den luft, der er til stede i rummet, til at fjerne dens urenheder og partikler, og når luften filtrerer ordentligt ud, frigiver den ren luft.

Komfurer og Udendørs ovne

Den mest standard måde at sprede varmen til hele hjemmet er ved at bruge komfurer og udendørs brændeovne . Ovnene giver dig mulighed for at styre, hvor meget varme du ønsker i hvert rum i hjemmet, uanset hvor brændeovnen er placeret. Udendørsovnene bruges til opvarmning af husets udendørsarealer, såsom altanen, hvis du ønsker at blive udenfor hjemmet og nyde udsigten, men føle dig varm.

Mere om klimatisering:

Mere om klimatisering omfatter ventilatorer, radiatorer, aromadiffusere, luftfugtere og affugtere. De mærker, der tilbyder disse produkter, er Orbegozo , Edm , Makita , Atmosphera , Philips og Oem .