Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Brita

Om Brita
"Brita er et anerkendt mærke og et tysk firma, der blev grundlagt i 1966. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Taunusstein, Tyskland. I mere end 50 år har Brita stadig stået som en af de førende eksperter inden for vandoptimering og producerer vandfiltreringsprodukter til husholdnings- og professionelle applikationer. Vi har produktionsfaciliteter i Tyskland, Kina, Schweiz, Italien og Storbritannien. Brita designer og producerer de bedste vandfiltre i verden. Britas produktlinje omfatter vandkander (fri for BPA), kedler og vandhaner med integrerede udskiftelige filtre, som sælges i 69 lande over hele verden.
Gennem årene er Brita vokset og udviklet sig. Britas forpligtelse til bæredygtighed er tydelig, da virksomheden fremmer reduktionen af engangsplastikflasker og understreger de miljømæssige fordele ved filtreret drikkevand fra hanen. Brita har en rig historie med innovation og forpligtelse til at forbedre vandkvaliteten og bæredygtigheden. Deres sortiment af produkter, herunder vanddispensere, flasker, kander, filtre og udskiftelige filtre, afspejler deres mission om at gøre rent og forfriskende vand tilgængeligt for alle, samtidig med at de reducerer den miljømæssige påvirkning af forbrug af flaskevand.

At rense livets essentielle element

Brita vanddispensere er en praktisk og miljøvenlig måde at sikre, at der altid er rent vand tilgængeligt. Disse dispenserere fås i forskellige størrelser for at imødekomme forskellige behov, hvilket gør dem perfekte til brug derhjemme eller på kontoret. Brita vandflasker er designet til dem, der er på farten. De har et integreret filter, der sikrer, at vand fra hanen kan forvandles til rent, velsmagende vand, uanset hvor du er. Disse flasker er miljøvenlige og reducerer behovet for engangsplastikflasker og gør det nemt og bæredygtigt at holde sig hydreret.
Brita vandkander er et fast inventar i utallige hjem. Disse kander har et nemt udskifteligt filter, der effektivt reducerer forurenende stoffer og forbedrer smagen af vand fra hanen. Britas forpligtelse til vandfiltreringsteknologi har ført til udviklingen af avancerede filtre, der effektivt reducerer urenheder og forbedrer kvaliteten af vand fra hanen. Brita vandfiltre bruger en kombination af aktivt kul og ionbytningsharpikser for at levere klart, rent vand, samtidig med at de bevarer essentielle mineraler. De er kompatible med Brita vanddispensere, kander og flasker.
Brita udskiftelige filtre er designet til at være nemme og omkostningseffektive. Disse udskiftninger sikrer, at dit Brita-produkt fortsat leverer vand af høj kvalitet."