Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Camping

Camping hjem, have og gør-det-selv

Find et bredt udvalg af Camping-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Camping

Mærker for Camping

Hvordan vælger man det nødvendige campingudstyr?

Camping kølere

Campingkølere , også kendt som iskister eller bærbare kølere, er vigtigt udstyr for udendørsentusiaster og campister. De er designet til at holde mad, drikkevarer og letfordærvelige genstande kølige og friske under campingture eller andre udendørsaktiviteter. Campingkølere er typisk lavet af slidstærke materialer som hård plast, metal eller stof med isolering i vægge og låg. Isoleringen hjælper med at opretholde den indvendige temperatur og forhindrer varmeoverførsel udefra. Nogle high end kølere har tykkere isolering, hvilket giver bedre isoleringsydelse og længere isretention. Disse kølere kommer i forskellige størrelser, lige fra små personlige kølere til større modeller, der kan rumme en betydelig mængde mad og drikkevarer. Størrelsen på køleren afhænger af den enkeltes behov og længden af campingturen. Mindre kølere er mere bærbare og velegnede til korte udflugter, mens større kølere er ideelle til længere ture eller til camping med en gruppe.

Campingudstyr

Campingudstyret indeholder mange forskellige ting, der bruges til at udføre forskellige opgaver under camping. Campingudstyret omfatter campingtilbehør, campingredskaber, campingtelte osv. Campingtilbehøret omfatter fakler, kort og udstyr, der bruges til at gøre din campingtur behagelig. Campingapparaterne omfatter bærbare ventilatorer og elektriske køle eller varmesystemer.

Camping køkkener

Campingkøkkener , også kendt som bærbare lejrkøkkener eller udendørs madlavningsstationer, er udstyr designet til at give et funktionelt madlavnings og madlavningsområde under campingture eller udendørs eventyr. De tilbyder effektivitet ved at organisere og centralisere madlavningsværktøjer, redskaber og ingredienser i en kompakt og bærbar opsætning. Campingkøkken inkluderer ting relateret til køkkenet, såsom tallerkener, glas, pander og andre redskaber, der bruges til at tilberede forskellige måltider under camping.

Campingovne

Campingovne er bærbare madlavningsenheder, der er specielt designet til udendørs brug under camping, vandreture, picnic eller andre udendørs aktiviteter. Disse komfurer giver en bekvem og effektiv måde at tilberede måltider og koge vand i udendørs miljøer, hvor traditionelle køkkenfaciliteter muligvis ikke er tilgængelige.
Campingovne er typisk kompakte, lette og designet til nem transport. De fås i forskellige typer og modeller, der hver tilbyder forskellige funktioner og brændstofmuligheder. Nogle almindelige typer campingovne omfatter: Propanovne, butanovne og komfurer med fast brændsel.

Møbel

Campingmøbler refererer til bærbare og sammenklappelige møbler, der er specielt designet til udendørs brug under campingture, picnic eller andre udendørs aktiviteter. Disse møbler tilbyder komfort, bekvemmelighed og funktionalitet, mens de maksimerer pladseffektivitet og nem transport. Campingmøbler omfatter en række ting, der er designet til at forbedre campingoplevelsen. Nogle almindelige eksempler på campingmøbler inkluderer:

Campingstole: Campingstole er bærbare stole, der er lette og foldbare, hvilket gør dem nemme at bære og sætte op på campingpladsen. De har ofte robuste rammer, slidstærkt stof og ergonomiske designs for komfort og støtte.
Klapborde: Klapborde er kompakte og foldbare borde, der giver en stabil overflade til forskellige aktiviteter såsom spisning, madlavning eller spil. De er typisk lavet af letvægtsmaterialer som aluminium eller plastik, hvilket sikrer nem transport og opsætning.
Campingpladsskamler: Campingpladsskamler er lette og sammenklappelige sæder, der tilbyder en enkel og bærbar siddeplads. De er velegnede til situationer, hvor pladsen er begrænset, eller hvor en lavere siddeposition foretrækkes.
Bærbare hængekøjer: Bærbare hængekøjer er lette og kompakte hængekøjer, der nemt kan sættes op mellem træer eller andre robuste strukturer.

Mere om camping:

Jo mere om camping omfatter følgende ting som værktøj og knive, køkkengrej og oppustelige madrasser. De mærker, der tilbyder alle disse ting, er Orbegozo , Edm , Prosperlast , Aktive , Fiskars og Lifetime .