Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Husholdningsartikler

Husholdningsartikler

Find et bredt udvalg af Husholdningsartikler-produkter til hjem, have og gør-det-selv. Oplev de bedste tilbud hos bricoinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Husholdning

Mærker for Husholdning

Hvordan vælger man husholdningsartikler?

Kaffemaskiner

En kaffemaskine er et køkkenapparat, der bruges til at brygge kaffe. Den er designet til at forenkle processen med at lave kaffe ved at kombinere forskellige komponenter og mekanismer. Typisk består en kaffemaskine af et vandbeholder, et varmeelement, en filterkurv eller kaffepudeholder og en kande eller kopplatform.
Kaffefremstillingsprocessen begynder med at tilsætte vand til beholderen, som derefter opvarmes til den optimale brygningstemperatur af varmeelementet. Det varme vand frigives derefter og strømmer gennem filterkurven, som rummer kaffegrumset eller kaffepuden. Når vandet passerer gennem kaffen, udvinder det smagen og aromaen fra jorden og skaber den bryggede kaffe.
Tekander er specielt designet kar, der bruges til at brygge og servere te. De er en væsentlig del af tekulturen og fås i en række forskellige stilarter, størrelser og materialer, der passer til forskellige præferencer og traditioner.
Tekander har typisk et håndtag til nem hældning og en tud til kontrolleret hældning uden at drible. De har ofte et låg, der dækker toppen af gryden, og hjælper med at holde på varmen og forhindre, at snavs kommer ind i teen. Størrelsen på en tekande kan variere, lige fra små individuelle tekande til større til servering af flere kopper.

Griller

En grill er et kogeapparat eller en anordning, der bruges til at lave mad ved at anvende tør varme nedefra. Den består typisk af en rist eller en rist, som er den kogeflade, hvor maden er placeret, og en varmekilde under, såsom kul, gasbrændere eller elektriske elementer.
Grill er almindeligvis brugt til udendørs madlavning, især til tilberedning af grillretter. De kommer i forskellige størrelser, former og stilarter, lige fra bærbare og kompakte grill til store, stationære, indbygget i udendørs køkkener. Grilling involverer direkte tilførsel af varme til maden, hvilket skaber en unik smag og tekstur. Efterhånden som maden placeres på grillen , tilbereder varmekilden den ved direkte kontakt, hvorved den svider ydersiden og skaber grillmærker. Denne proces hjælper med at låse saften inde og give maden en røget eller forkullet smag.
Griller er alsidige madlavningsapparater, der kan bruges til at grille forskellige typer mad, herunder kød, fjerkræ, fisk, grøntsager og endda frugter. De tilbyder forskellige temperaturstyringer og varmefordelingsmetoder for at opnå de ønskede tilberedningsresultater.

Forme

Madlavningsforme , også kendt som bageforme eller kageforme , er essentielle værktøjer i køkkenet, der bruges til at forme og forme forskellige typer mad under tilberedningen eller bagningsprocessen. Disse forme er designet til at give struktur og ensartethed til den mad, der tilberedes.
Bageforme kommer i en række forskellige former, størrelser og materialer, herunder metal, silikone, keramik eller glas. De kan bruges til både søde og salte retter, såsom kager, brød, kager, muffins, tærter, vanillecreme, chokolade og meget mere.
Den primære funktion af madlavningsforme er at forme madblandingen eller dejen og holde den på plads under tilberedningen eller bagningsprocessen. De hjælper med at sikre jævn madlavning, ensartet form og præsentationsappel. Kageforme kan bruges til at lave individuelle portioner eller større kager og bagværk. Silikoneforme har vundet popularitet på grund af deres fleksibilitet, non stick egenskaber og brugervenlighed. De kan let skrælles væk fra den kogte mad uden at beskadige dens form. Metalforme , såsom springforme eller tærteforme, giver stabilitet og jævn varmefordeling under bagningen.

Paella pander

Paella pander er specialiserede kogekar, der bruges til at tilberede den populære spanske ret kaldet paella. Paella er en risbaseret ret, der stammer fra Valencia regionen i Spanien og er siden blevet internationalt kendt. Paella pander , også kendt som paelleras, er brede, overfladiske og typisk lavet af kulstofstål eller rustfrit stål. De har en flad bund og skrå sider, som giver mulighed for jævn varmefordeling og effektiv fordampning af væsker under tilberedningen. Størrelsen på paellapanden kan variere, lige fra små pander til individuelle portioner til store til familiestørrelser.

Gryder

Gryder er essentielle køkkenredskaber, der bruges til at lave mad, simre og tilberede forskellige typer mad. De er alsidige beholdere, typisk lavet af materialer som rustfrit stål, aluminium, kobber, støbejern eller non stick belægninger.
Gryder kommer i forskellige størrelser og former for at imødekomme forskellige madlavningsbehov. De har ofte en flad bund, lige sider og et håndtag for let løft og manøvrering. Nogle gryder kommer også med låg, som hjælper med at holde på varmen, fremskynde tilberedning og holde smag og aroma forseglet inde.

Mere om husholdningsartikler:
Flere husholdningsartikler omfatter bestik, knive, krus, tekander, køkkengrej og rensekrukker. Du kan købe disse husholdningsartikler fra disse mærker: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Bra , Vaello , og Ibili .