Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Hushållsartiklar

Hushållsartiklar

Hitta ett brett utbud av Hushållsartiklar -produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hushåll

Märken i Hushåll

Hur väljer man hushållsartiklar?

Kaffebryggare

En kaffebryggare är en köksapparat som används för att brygga kaffe. Den är utformad för att förenkla processen att göra kaffe genom att kombinera olika komponenter och mekanismer. Vanligtvis består en kaffebryggare av en vattenbehållare, ett värmeelement, en filterkorg eller hållare för kaffekapsel och en kanna eller koppplattform.
Kaffetillverkningsprocessen börjar med att tillsätta vatten till behållaren, som sedan värms upp till den optimala bryggtemperaturen av värmeelementet. Det varma vattnet släpps sedan ut och rinner genom filterkorgen, som innehåller kaffesumpen eller kaffekapseln. När vattnet passerar genom kaffet extraherar det smaken och aromen från sumpen, vilket skapar det bryggda kaffet.
Tekannor är speciellt utformade kärl som används för att brygga och servera te. De är en viktig del av tekulturen och finns i en mängd olika stilar, storlekar och material för att passa olika preferenser och traditioner.
Tekannor har vanligtvis ett handtag för enkel upphällning och en pip för kontrollerad upphällning utan att dricka. De har ofta ett lock för att täcka toppen av grytan, vilket hjälper till att behålla värmen och förhindra att skräp kommer in i teet. Storleken på en tekanna kan variera, allt från små individuella tekannor till större för servering av flera koppar.

Grillar

En grill är en matlagningsapparat eller enhet som används för att laga mat genom att applicera torr värme underifrån. Den består vanligtvis av ett galler eller ett galler, som är matlagningsytan där maten placeras, och en värmekälla under, såsom träkol, gasbrännare eller elektriska element.
Grillar används ofta för matlagning utomhus, särskilt för att tillaga grillade rätter. De finns i olika storlekar, former och stilar, allt från bärbara och kompakta grillar till stora, stationära inbyggda i utomhuskök. Grillning innebär direkt applicering av värme till maten, vilket skapar en unik smak och konsistens. När maten placeras på grillen tillagar värmekällan den genom direkt kontakt, bränner utsidan och skapar grillmärken. Denna process hjälper till att låsa in juicerna och ge maten en rökig eller förkolnad smak.
Grillar är mångsidiga matlagningsredskap som kan användas för att grilla olika typer av mat, inklusive kött, fågel, fisk, grönsaker och till och med frukt. De erbjuder olika temperaturkontroller och värmefördelningsmetoder för att uppnå önskat tillagningsresultat.

Formar

Matlagningsformar , även kända som bakformar eller kakformar , är viktiga verktyg i köket som används för att forma och forma olika typer av mat under tillagningen eller bakningsprocessen. Dessa formar är utformade för att ge struktur och enhetlighet åt maten som bereds.
Bakformar finns i en mängd olika former, storlekar och material, inklusive metall, silikon, keramik eller glas. De kan användas till både söta och salta rätter, såsom kakor, bröd, bakverk, muffins, tårtor, vaniljsås, choklad och mer.
Den primära funktionen för matlagningsformar är att forma matblandningen eller smeten och hålla den på plats under tillagningen eller bakningsprocessen. De hjälper till att säkerställa jämn matlagning, konsekvent form och tilltalande presentation. Tårtformar kan användas för att skapa enskilda portioner eller större kakor och bakverk. Silikonformar har vunnit popularitet på grund av deras flexibilitet, non stick egenskaper och användarvänlighet. De kan lätt skalas bort från den tillagade maten utan att skada dess form. Metallformar , som springformar eller tårtformar, ger stabilitet och jämn värmefördelning under gräddningen.

Paella pannor

Paellapannor är specialiserade matlagningskärl som används för att tillaga den populära spanska rätten som kallas paella. Paella är en risbaserad rätt som har sitt ursprung i Valencia regionen i Spanien och har sedan dess blivit internationellt känd. Paella pannor , även kända som paelleras, är breda, grunda och vanligtvis gjorda av kolstål eller rostfritt stål. De har en platt botten och sluttande sidor, vilket möjliggör jämn värmefördelning och effektiv avdunstning av vätskor under tillagningsprocessen. Storleken på paellapannan kan variera, allt från små pannor för enskilda portioner till stora för familjeportioner.

Krukor

Krukor är viktiga köksredskap som används för att laga mat, sjuda och tillaga olika typer av mat. De är mångsidiga behållare som vanligtvis är gjorda av material som rostfritt stål, aluminium, koppar, gjutjärn eller non stick beläggningar.
Krukor finns i olika storlekar och former för att tillgodose olika matlagningsbehov. De har ofta en platt botten, raka sidor och ett handtag för enkel lyft och manövrering. Vissa kastruller kommer också med lock, som hjälper till att hålla värmen, påskynda tillagningen och hålla smakerna och aromerna förseglade inuti.

Mer om hushållsartiklar:
Fler hushållsartiklar inkluderar bestick, knivar, muggar, tekannor, köksredskap och renande burkar. Du kan köpa dessa hushållsartiklar från dessa märken: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Bra , Vaello , och Ibili .