Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Husholdningsprodukter

Husholdningsprodukter

Finn et bredt utvalg av Husholdningsprodukter-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Husholdning

Merkevarer av Husholdning

Hvordan velge husholdningsartikler?

Kaffetraktere

En kaffetrakter er et kjøkkenapparat som brukes til å brygge kaffe. Den er designet for å forenkle prosessen med å lage kaffe ved å kombinere ulike komponenter og mekanismer. Vanligvis består en kaffetrakter av et vannbeholder, et varmeelement, en filterkurv eller kaffeputeholder og en karaffel eller koppplattform.
Kaffeprosessen begynner med å tilsette vann til reservoaret, som deretter varmes opp til den optimale bryggetemperaturen av varmeelementet. Det varme vannet slippes deretter ut og strømmer gjennom filterkurven, som holder kaffegruten eller kaffeputen. Når vannet passerer gjennom kaffen, trekker det ut smaken og aromaen fra malingen, og skaper den bryggede kaffen.
Tekanner er spesifikt utformede kar som brukes til å brygge og servere te. De er en essensiell del av tekulturen og er tilgjengelig i en rekke stiler, størrelser og materialer for å passe til ulike preferanser og tradisjoner.
Tekanner har vanligvis et håndtak for enkel skjenking og en tut for kontrollert skjenking uten å drible. De har ofte et lokk for å dekke toppen av kjelen, og hjelper til med å holde på varmen og forhindre at rusk kommer inn i teen. Størrelsen på en tekanne kan variere, alt fra små individuelle tekanner til større for servering av flere kopper.

Griller

En grill er et kokeapparat eller en enhet som brukes til å lage mat ved å tilføre tørr varme nedenfra. Den består vanligvis av en rist eller et gitter, som er kokeoverflaten der maten er plassert, og en varmekilde under, for eksempel kull, gassbrennere eller elektriske elementer.
Griller brukes ofte til utendørs matlaging, spesielt for å tilberede grillretter. De kommer i forskjellige størrelser, former og stiler, alt fra bærbare og kompakte griller til store, stasjonære som er innebygd i utendørs kjøkken. Grilling innebærer direkte påføring av varme til maten, og skaper en unik smak og tekstur. Når maten plasseres på grillen , tilbereder varmekilden den gjennom direkte kontakt, brenner utsiden og skaper grillmerker. Denne prosessen bidrar til å låse inn juice og gi maten en røykaktig eller forkullet smak.
Griller er allsidige matlagingsapparater som kan brukes til å grille ulike typer mat, inkludert kjøtt, fjærfe, fisk, grønnsaker og til og med frukt. De tilbyr forskjellige temperaturkontroller og varmefordelingsmetoder for å oppnå ønskede matlagingsresultater.

Former

Matlagingsformer , også kjent som bakeformer eller kakeformer , er essensielle verktøy på kjøkkenet som brukes til å forme og forme ulike typer mat under matlagings eller bakeprosessen. Disse formene er designet for å gi struktur og ensartethet til maten som tilberedes.
Bakeformer kommer i en rekke former, størrelser og materialer, inkludert metall, silikon, keramikk eller glass. De kan brukes til både søte og salte retter, som kaker, brød, bakverk, muffins, terter, vaniljesaus, sjokolade og mer.
Den primære funksjonen til kokeformer er å forme matblandingen eller røren og holde den på plass under koke eller bakeprosessen. De bidrar til å sikre jevn matlaging, konsistent form og presentasjonsappell. Kakeformer kan brukes til å lage individuelle porsjoner eller større kaker og bakverk. Silikonformer har vunnet popularitet på grunn av deres fleksibilitet, ikke klebende egenskaper og brukervennlighet. De kan lett skrelles vekk fra den tilberedte maten uten å skade formen. Metallformer , som springformer eller terteformer, gir stabilitet og jevn varmefordeling under steking.

Paella panner

Paellapanner er spesialiserte kokekar som brukes til å tilberede den populære spanske retten kalt paella. Paella er en risbasert rett som har sin opprinnelse i Valencia regionen i Spania og har siden blitt internasjonalt kjent. Paella panner , også kjent som paelleras, er brede, grunne og vanligvis laget av karbonstål eller rustfritt stål. De har flat bunn og skrånende sider, som gir jevn varmefordeling og effektiv fordampning av væsker under tilberedningsprosessen. Størrelsen på paellapannen kan variere, alt fra små panner for individuelle porsjoner til store for porsjoner i familiestørrelse.

Potter

Gryter er viktige kjøkkenredskaper som brukes til matlaging, koking og tilberedning av ulike typer mat. De er allsidige beholdere som vanligvis er laget av materialer som rustfritt stål, aluminium, kobber, støpejern eller non stick belegg.
Gryter kommer i forskjellige størrelser og former for å imøtekomme ulike matlagingsbehov. De har ofte flat bunn, rette sider og et håndtak for enkel løfting og manøvrering. Noen gryter kommer også med lokk, som hjelper til med å holde på varmen, akselerere matlagingen og holde smakene og aromaene forseglet inni.

Mer om husholdningsartikler:
Flere husholdningsartikler inkluderer bestikk, kniver, krus, tekanner, kokekar og rensekrukker. Du kan kjøpe disse husholdningsartikler fra disse merkene: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Bra , Vaello og Ibili .