up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kotitalous koti, puutarha ja tee-se-itse

Taloustavarat

Löydä laaja valikoima tuotteita Taloustavarat tuotteita henkilölle koti, puutarha ja tee-se-itse. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bricoinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kotitalous

n merkit Kotitalous

Kuinka valita taloustavarat?

Kahvinkeittimet

Kahvinkeitin on keittiökone, jota käytetään kahvin keittämiseen. Se on suunniteltu yksinkertaistamaan kahvin valmistusprosessia yhdistämällä erilaisia komponentteja ja mekanismeja. Tyypillisesti kahvinkeitin koostuu vesisäiliöstä, lämmityselementistä, suodatinkorista tai kahvityynyn pidikkeestä ja kannusta tai kupin alustasta.
Kahvin valmistusprosessi alkaa lisäämällä vettä säiliöön, joka sitten kuumennetaan optimaaliseen haudutuslämpötilaan lämmityselementin avulla. Sitten kuuma vesi vapautetaan ja virtaa suodatinkorin läpi, jossa on kahviporot tai kahvityynyt. Kun vesi kulkee kahvin läpi, se erottaa jauheesta maun ja aromin ja luo keitetyn kahvin.
Teekannut ovat erityisesti suunniteltuja astioita, joita käytetään teen keittämiseen ja tarjoiluun. Ne ovat olennainen osa teekulttuuria, ja niitä on saatavana useissa eri tyyleissä, koossa ja materiaaleissa eri mieltymysten ja perinteiden mukaan.
Teekannuissa on tyypillisesti kahva helpottamaan kaatamista ja nokka valvottua kaatamista ilman valumista. Niissä on usein kansi, joka peittää kattilan yläosan, mikä auttaa säilyttämään lämmön ja estämään roskien pääsyn teehen. Teekannun koko voi vaihdella pienistä yksilöllisesti tarjottavista teekannuista suurempiin useiden kuppien tarjoilua varten.

Grillit

Grilli on ruoanlaittolaite tai laite, jota käytetään ruoan kypsentämiseen kuivaa lämpöä alhaalta. Se koostuu tyypillisesti arinasta tai ritilästä, joka on keittotaso, jolle ruoka asetetaan, ja sen alla olevasta lämmönlähteestä, kuten hiilestä, kaasupolttimista tai sähköelementeistä.
Grilliä käytetään yleisesti ulkona ruoanlaittoon, erityisesti grillattujen ruokien valmistukseen. Niitä on eri kokoisia, muotoisia ja tyylejä kannettavista ja kompakteista grilleistä suuriin, kiinteisiin ulkokeittiöihin rakennettaviin grilleihin. Grillaamiseen liittyy suora lämmön levittäminen ruokaan, mikä luo ainutlaatuisen maun ja koostumuksen. Kun ruoka asetetaan grillille , lämmönlähde kypsentää sen suoran kosketuksen kautta, naarmuuntaen ulkoa ja muodostaen grillin jälkiä. Tämä prosessi auttaa lukitsemaan mehut ja antamaan ruokaan savuisen tai hiiltyneen maun.
Grillit ovat monipuolisia ruoanlaittolaitteita, joita voidaan käyttää erilaisten ruokien grillaamiseen, mukaan lukien liha, siipikarja, kala, vihannekset ja jopa hedelmät. Ne tarjoavat erilaisia lämpötilansäätöjä ja lämmönjakomenetelmiä haluttujen kypsennystulosten saavuttamiseksi.

Muotit

Kypsennysmuotit , jotka tunnetaan myös nimellä leivonta tai kakkumuotit , ovat välttämättömiä työkaluja keittiössä, joita käytetään erilaisten elintarvikkeiden muotoiluun ja muotoiluun kypsennys tai leivontaprosessin aikana. Nämä muotit on suunniteltu antamaan valmistettavalle ruoalle rakenne ja yhtenäisyys.
Leivontamuotteja on erilaisia muotoja, kokoja ja materiaaleja, mukaan lukien metalli, silikoni, keramiikka tai lasi. Niitä voidaan käyttää sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin, kuten kakkuihin, leivoihin, leivonnaisiin, muffinsseihin, torttuihin, vaniljakastikkeisiin, suklaisiin ja muihin.
Kypsennysmuottien ensisijainen tehtävä on muotoilla ruokaseosta tai taikinaa ja pitää se paikoillaan kypsennyksen tai paistamisen aikana. Ne auttavat varmistamaan tasaisen kypsennyksen, yhtenäisen muodon ja esittelyn houkuttelevuuden. Kakkumuotteja voidaan käyttää yksittäisten annosten tai suurempien kakkujen ja leivonnaisten luomiseen. Silikonimuotit ovat saavuttaneet suosiota joustavuuden, tarttumattomien ominaisuuksiensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta. Ne voidaan helposti kuoria pois kypsennetystä ruoasta vahingoittamatta sen muotoa. Metallimuotit , kuten jousivuoat tai torttuvuoat, tarjoavat vakautta ja tasaisen lämmön jakautumisen paistamisen aikana.

Paella pannuja

Paellapannut ovat erikoistuneita keittoastioita, joita käytetään suosittujen espanjalaisten paella ruokien valmistukseen. Paella on riisipohjainen ruokalaji, joka on peräisin Valencian alueelta Espanjasta ja on sittemmin tullut kansainvälisesti tunnetuksi. Paellapannut , jotka tunnetaan myös nimellä paellerat, ovat leveitä, matalia ja tyypillisesti valmistettuja hiiliteräksestä tai ruostumattomasta teräksestä. Niissä on tasainen pohja ja vinot sivut, jotka mahdollistavat tasaisen lämmön jakautumisen ja nesteiden tehokkaan haihtumisen kypsennysprosessin aikana. Paellapannun koko voi vaihdella pienistä yksittäisten annosten pannuista suuriin koko perheen annoksiin.

Ruukut

Kattilat ovat välttämättömiä keittiövälineitä ruoanlaittoon, kiehumiseen ja erilaisten ruokien valmistukseen. Ne ovat monipuolisia säiliöitä, jotka on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, kuparista, valuraudasta tai tarttumattomista pinnoitteista.
Kattiloita on erikokoisia ja muotoisia, jotta ne sopivat erilaisiin ruoanlaittotarpeisiin. Niissä on usein tasainen pohja, suorat sivut ja kahva, joka helpottaa nostamista ja ohjaamista. Joissakin kattiloissa on myös kansi, mikä auttaa säilyttämään lämpöä, nopeuttamaan ruoanlaittoa ja pitämään maut ja aromit suljettuina.

Lisää kodin tavaroista:
Lisää kodin tarvikkeita ovat ruokailuvälineet, veitset, mukit, teekannut, keittiövälineet ja puhdistuspurkit. Voit ostaa näitä taloustavaroita näiltä merkeiltä: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Bra , Vaello ja Ibili .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje