Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Carhartt

Om Carhartt
"Carhartt

Carhartt, et ikonisk amerikansk arbeidsklærmerke, har vært synonymt med holdbarhet og håndverk siden det ble grunnlagt i 1889. Grunnlagt av Hamilton Carhartt i Dearborn, Michigan, fikk selskapet raskt anerkjennelse for å produsere robuste klær som tilfredsstilte kravene til hardtarbeidende personer i ulike bransjer. Gjennom årene har Carhartt solidifisert sitt rykte som et pålitelig valg for arbeidsklær, og tilbyr et bredt utvalg av produkter designet for å tåle de tøffeste forholdene samtidig som de gir komfort og stil.
Carhartts lange historie med å produsere kvalitetsarbeidsklær har gjort det til et pålitelig merke blant hardtarbeidende personer. Deres produkter, inkludert jakker, hettegensere, gensere, vester, cargo-bukser, luer, støvler og ryggsekker, gir konsekvent holdbarhet, funksjonalitet og stil til de som er avhengige av dem i sitt daglige liv og krevende arbeidsmiljøer. Carhartts forpliktelse til kvalitet og håndverk har gjort det til en leder i arbeidsklærindustrien i over et århundre.

Håndverk av kvalitetsarbeidsklær siden 1889

Carhartt-jakker er det ultimate innen robust yttertøy. De er konstruert med robuste materialer og designet for langvarig holdbarhet. Disse jakkene kommer i ulike stiler, fra tradisjonelle arbeidsjakker til moderne design, noe som sikrer at enkeltpersoner kan finne den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og mote for å holde seg varme og beskyttet under alle forhold. Carhartt-hettegensere er den ideelle kombinasjonen av komfort og motstandskraft. Carhartt-hettegensere gir både varme og et avslappet, stilig utseende som appellerer til et bredt spekter av forbrukere.
Carhartt-gensere er designet for å være både komfortable og holdbare. De kommer i ulike stiler og er laget med høykvalitets stoffer, noe som gjør dem egnet for både arbeid og fritid. Med funksjoner som forsterket søm og en avslappet passform, er Carhartt-gensere et pålitelig valg for de som krever kvalitet. Carhartt-vester tilbyr et ekstra lag med varme uten å begrense bevegelighet.
Carhartt-cargobukser er kjent for sin funksjonalitet og styrke. Designet med flere lommer og forsterkede sømmer, er de ideelle for utendørs arbeid og eventyr. Disse buksene er også tilgjengelige i ulike passformer og stiler, slik at du kan velge det perfekte paret for dine behov. Carhartt-luer gir pålitelig varme og komfort. Laget av høykvalitets materialer, er disse lue perfekte for å holde hodet og ørene varme i kaldt vær.
Carhartt-støvler er designet for å tåle krevende forhold. De er konstruert med førsteklasses materialer for å sikre at føttene dine forblir beskyttet og komfortable i alle miljøer. Carhartt-ryggsekker kombinerer robust holdbarhet med praktisk design. De er perfekte for å bære med deg det viktigste, samtidig som de tåler slitasje fra dagliglivet eller utendørs eventyr.