Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hagearbeid

Hagearbeid

Finn et bredt utvalg av Hagearbeid-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hagearbeid

Merkevarer av Hagearbeid

Hvordan velge det beste hageverktøyet?

Irrigasjon

Vanning er en grunnleggende landbrukspraksis som involverer kunstig påføring av vann på land eller avlinger for å fremme plantevekst og sikre tilstrekkelige fuktighetsnivåer for planteutvikling. Det spiller en avgjørende rolle for å opprettholde landbruket, spesielt i områder der nedbøren er utilstrekkelig eller upålitelig. Vanningsprosessen innebærer kontrollert levering av vann til planter gjennom ulike metoder, for eksempel sprinkleranlegg, dryppsystemer eller overflatevanning. Disse teknikkene tar sikte på å tilføre vann direkte til plantens rotsone, for å sikre effektiv vannbruk og minimere svinn. Vanning gir flere fordeler i landbruket. For det første bidrar det til å supplere naturlig nedbør og gir plantene nødvendige vannbehov, spesielt i tørre perioder eller i tørre områder. Ved å opprettholde jordfuktighetsnivået, støtter vanning plantevekst, forbedrer avlingene og øker den generelle produktiviteten.

Sprøytemidler og feller

Plantevernmidler og feller brukes av bønder i jordbruksland. Plantevernmidler brukes i landbruket for å håndtere ugress, insektangrep og infeksjoner. De brukes til å ødelegge eller bremse utviklingen av alger. Ved å bruke distinkte feromoner, kan feller brukes for å observere målskadedyr i jordbruks eller boligområder.

Potter og plantekasser

Potter og plantekasser er beholdere spesielt designet for å holde og vise planter. De kommer i en rekke former, størrelser og materialer, og brukes ofte i hagearbeid, landskapsarbeid og interiør. Potter er vanligvis laget av materialer som leire, keramikk, plast eller metall. De har en rund eller sylindrisk form med en åpen topp og et hult indre hvor plantens røtter kan vokse. Potter har ofte dreneringshull i bunnen for å forhindre at vann samler seg og forårsaker rotråte. De kan plasseres både innendørs og utendørs og er egnet for et bredt spekter av planter, inkludert blomster, urter, grønnsaker og små trær.

Vanningspumper

Pumper er enheter som flytter væsker ved automatisert handling, vanligvis transformert fra elektrisk kraft til hydraulisk energi. Pumper kan deles inn i tre hovedsett i henhold til prosessen de driver for å drive væsken: øyeblikkelig løfte , utkast og gravitasjonspumper. Pumper fungerer på en eller annen måte og får i seg energi for å utføre mekanisk arbeid som driver væsken.

Søppelkasser

Søppeldunker , også ofte referert til som søppeldunker, søppeldunker eller avfallsbeholdere, er beholdere designet for avhending og midlertidig lagring av ulike typer avfallsmaterialer. De spiller en avgjørende rolle for å opprettholde renslighet og riktig avfallshåndtering i hjem, kontorer, offentlige rom og andre miljøer. Søppelkasser kommer i forskjellige former, størrelser og materialer for å imøtekomme ulike behov og innstillinger. De kan finnes både innendørs og utendørs, inkludert kjøkken, bad, parker, gater og kommersielle områder. Vanlige materialer som brukes i konstruksjonen av søppelkasser inkluderer plast, metall og noen ganger tre. Plastbinger er lette, holdbare og motstandsdyktige mot fuktighet og rust, noe som gjør dem egnet for både innendørs og utendørs bruk. Metallbinger , som de som er laget av rustfritt stål, tilbyr et mer robust og langvarig alternativ, ofte brukt i offentlige rom og områder med mye trafikk.

Mer om hagearbeid:
Mer om hagearbeid inkluderer monteringstilbehør, gjødsel og jord og verktøy. Du kan kjøpe disse tingene fra disse merkene: Vileda , Edm , Prosperplast , Gardiun , Fiskars , Decoris , Karcher , og Oem .