Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hardware

Hardware hjem, hage og gjør det selv

Finn et bredt utvalg av Hardware-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hardware

Merkevarer av Hardware

Tips for å kjenne de beste DIY verktøyene

Kompressorer
Kompressorer er mekaniske enheter som brukes til å øke trykket til en gass eller luft ved å redusere volumet. De brukes ofte i ulike bransjer og applikasjoner der komprimert luft eller gass er nødvendig for å drive verktøy, utstyr eller industrielle prosesser.
Kompressorer fungerer ved å trekke inn luft eller gass og deretter mekanisk redusere volumet, og dermed øke trykket. Denne komprimerte luften eller gassen kan deretter lagres i tanker eller brukes direkte til bestemte formål.
Kompressorer drives av elektriske motorer, dieselmotorer eller bensinmotorer, avhengig av størrelse og bruksområde.
Det finnes forskjellige typer kompressorer tilgjengelig, hver med sine egne driftsegenskaper og applikasjoner. Noen vanlige typer inkluderer stempelkompressorer, roterende skruekompressorer, sentrifugalkompressorer og rullekompressorer.

Dybler og skruer
Dybler og skruer er ofte brukte festemidler i trebearbeidings og byggeprosjekter. De tjener forskjellige formål og har unike egenskaper som gjør dem egnet for ulike bruksområder. Dybler er sylindriske stenger som vanligvis er laget av tre, metall eller plast. De brukes til å sammenføye to stykker materiale, vanligvis tre, ved å sette pluggen inn i matchende hull boret i hvert stykke. Dyvelen skaper en sterk og sikker forbindelse ved å gi strukturell støtte og forhindre sideveis bevegelse mellom delene. Dybler brukes ofte i møbelproduksjon, møbelsnekkeri og andre trebearbeidingsapplikasjoner der presis justering og styrke er avgjørende.
Skruer , på den annen side, er gjengede festemidler laget av metall, typisk stål eller rustfritt stål. Skruer er allsidige festemidler som brukes til ulike formål, inkludert sammenføyning av to eller flere stykker materiale, feste gjenstander til overflater eller gi strukturell støtte. De tilbyr sterk holdekraft og er tilgjengelige i et bredt spekter av størrelser og typer, for eksempel treskruer, maskinskruer og selvskruende skruer.

Lommelykter og håndlamper
Lommelykter og håndlamper er bærbare belysningsenheter som ofte brukes til belysning i ulike situasjoner. De gir en praktisk og bærbar lyskilde.
Strømkilden til en lommelykt er vanligvis batterier eller oppladbare celler, som gir den elektriske energien til å drive lyskilden. Lyskilden er vanligvis en glødepære eller en LED Light Emitting Diode. Når strømmen er slått på, sender lyskilden ut en lysstråle som kan rettes til et bestemt område eller objekt ved å justere lommelyktens reflektor eller linse.

Stiger
Stiger er sett med trinn med en stang på hver flanke. Målet med en stige er å gå til høye steder og punkter sikkert. De er enkle å flytte og er allsidige.

Hyller
Hyller er horisontale flater eller plattformer som brukes til å lagre og organisere ulike gjenstander. De er vanlige funksjoner i hjem, kontorer, butikker og andre miljøer hvor det er behov for oppbevarings og utstillingsløsninger. Hyller er vanligvis festet til vegger, frittstående enheter eller integrert i møbler for å gi lagringsplass og lette organisering. De kan være laget av tre, metall, glass, plast eller en kombinasjon av disse materialene.

Trillebårer
Trillebårer er små ustoppede vogner med én virvel og hold som brukes til å frakte gjenstander, for eksempel i gressletter. De er et av de mest nyttige utendørsinstrumentene du vil oppdage.

Arbeidsbenker
Arbeidsbenker er solide, flate overflater designet for ulike typer arbeid, for eksempel trearbeid, metallbearbeiding, håndverk og andre praktiske aktiviteter. De gir et dedikert arbeidsområde der enkeltpersoner kan utføre oppgaver effektivt og komfortabelt.
En typisk arbeidsbenk består av en solid, slitesterk bordplate støttet av ben eller en ramme. Bordplaten er ofte laget av tre, metall, eller en kombinasjon av materialer som tåler hard bruk og motstår skader fra verktøy og materialer. Dimensjonene på arbeidsbenken kan variere avhengig av tiltenkt bruk, tilgjengelig plass og personlige preferanser.

Verkstedmaskineri
Verkstedmaskineri refererer til en rekke elektriske verktøy, utstyr og maskiner som brukes i industrielle omgivelser, verksteder, produksjonsanlegg og andre miljøer der praktisk arbeid utføres. Disse maskinene er designet for å hjelpe til med produksjon, fabrikasjon, montering og reparasjon av ulike materialer og komponenter.

Mer om maskinvare:
Mer om maskinvare inkluderer braketter, lim, silikoner og tetningsmidler, kroker, sikkerhetssko, vindus og dørtilbehør, bånd, verktøykasser, ledninger og tau, ventilasjon, sterke bokser, sveising, hengelåser og bolter, måleverktøy og postkasser. Du kan kjøpe disse DIY verktøyene fra disse merkene: Edm , Prosperplast , Makita , Fiskars , Atmosphera , Bosch , og Karcher .