up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Camping hjem, hage og gjør det selv

Camping hjem, hage og gjør det selv

Finn et bredt utvalg av Camping-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Camping

Merkevarer av Camping

Hvordan velge det essensielle campingutstyret?

Campingkjølere

Campingkjølere , også kjent som iskister eller bærbare kjølere, er viktig utstyr for friluftsentusiaster og campere. De er designet for å holde mat, drikke og lett bedervelige gjenstander kjølige og friske under campingturer eller andre utendørsaktiviteter. Campingkjølere er vanligvis laget av slitesterke materialer som hardplast, metall eller stoff med isolasjon i vegger og lokk. Isolasjonen bidrar til å opprettholde den indre temperaturen og forhindrer varmeoverføring fra utsiden. Noen avanserte kjølere har tykkere isolasjon, noe som gir bedre isolasjonsytelse og lengre isoppbevaring. Disse kjølerne kommer i forskjellige størrelser, alt fra små personlige kjølere til større modeller som kan inneholde en betydelig mengde mat og drikke. Størrelsen på kjøleren avhenger av den enkeltes behov og lengden på campingturen. Mindre kjølere er mer bærbare og egnet for korte utflukter, mens større kjølere er ideelle for lengre turer eller når du camper med en gruppe.

Campingutstyr

Campingutstyret inkluderer mange forskjellige gjenstander som brukes til å gjøre forskjellige oppgaver under camping. Campingutstyret inkluderer campingtilbehør, campingutstyr, campingtelt osv. Campingtilbehøret inkluderer fakler, kart og utstyr som brukes til å gjøre campingturen din komfortabel. Campingutstyret inkluderer bærbare vifter og elektriske kjøle eller varmesystemer.

Campingkjøkken

Campingkjøkken , også kjent som bærbare leirkjøkken eller utendørs matlagingsstasjoner, er utstyr designet for å gi et funksjonelt matlagings og matlagingsområde under campingturer eller utendørseventyr. De tilbyr effektivitet ved å organisere og sentralisere matlagingsverktøy, redskaper og ingredienser i et kompakt og bærbart oppsett. Campingkjøkken inkluderer gjenstander relatert til kjøkkenet som tallerkener, glass, panner og andre redskaper som brukes til å lage forskjellige måltider mens du camper.

Campingovner

Campingovner er bærbare matlagingsenheter spesielt designet for utendørs bruk under camping, fotturer, piknik eller andre utendørsaktiviteter. Disse ovnene gir en praktisk og effektiv måte å lage mat og koke vann på i utendørsmiljøer der tradisjonelle kjøkkenfasiliteter kanskje ikke er tilgjengelige.
Campingovner er vanligvis kompakte, lette og designet for enkel transport. De er tilgjengelige i forskjellige typer og modeller, som hver tilbyr forskjellige funksjoner og drivstoffalternativer. Noen vanlige typer camping ovner inkluderer: Propan ovner, butan ovner og fast brensel ovner.

Møbler

Campingmøbler refererer til bærbare og sammenleggbare møbler spesielt designet for utendørs bruk under campingturer, piknik eller andre utendørsaktiviteter. Disse møblene tilbyr komfort, bekvemmelighet og funksjonalitet samtidig som de maksimerer plasseffektivitet og enkel transport. Campingmøbler omfatter en rekke gjenstander som er designet for å forbedre campingopplevelsen. Noen vanlige eksempler på campingmøbler inkluderer:

Campingstoler: Campingstoler er bærbare stoler som er lette og sammenleggbare, noe som gjør dem enkle å bære og sette opp på campingplassen. De har ofte solide rammer, slitesterkt stoff og ergonomisk design for komfort og støtte.
Sammenleggbare bord: Sammenleggbare bord er kompakte og sammenleggbare bord som gir en stabil overflate for ulike aktiviteter som spising, matlaging eller spill. De er vanligvis laget av lette materialer som aluminium eller plast, noe som sikrer enkel transport og oppsett.
Campingplasskrakker: Campingplasskrakker er lette og sammenleggbare seter som tilbyr et enkelt og bærbart sittealternativ. De er egnet for situasjoner der plassen er begrenset eller når en lavere sittestilling foretrekkes.
Bærbare hengekøyer: Bærbare hengekøyer er lette og kompakte hengekøyer som enkelt kan settes opp mellom trær eller andre solide strukturer.

Mer om camping:

Jo mer om camping inkluderer følgende ting som verktøy og kniver, kokekar og oppblåsbare madrasser. Merkene som tilbyr alle disse tingene er Orbegozo , Edm , Prosperlast , Aktive , Fiskars , og Lifetime .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk