Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Jul

Jul hjem, hage og gjør det selv

Finn et bredt utvalg av Jul-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Jul

Merkevarer av Jul

Tips for å velge juledekorasjon

Når du velger julepynt , er det flere faktorer å vurdere for å skape en festlig og personlig atmosfære. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge dekorasjonsfigurer, lys, ornamenter og trær for høytiden:

Dekorfigurer

Tema og stil: Bestem deg for et tema eller en stil for julepynten din. Det kan være tradisjonelt, rustikk, moderne eller et hvilket som helst annet tema som gjenspeiler din personlige smak og utfyller din generelle hjemmeinnredning.
Materiale og kvalitet: Se etter dekorasjonsfigurer laget av slitesterke materialer som harpiks, tre eller metall. Sørg for at de er godt utformet og har oppmerksomhet på detaljer for et utseende av høy kvalitet.
Størrelse og proporsjon: Vurder størrelsen og andelen av dekorasjonsfigurene i forhold til plassen der de skal vises. Unngå overbefolkning ved å velge figurer som passer godt og gjør at andre dekorasjoner kan vises frem.

Lys

LED vs. tradisjonell: Velg mellom LED lys og tradisjonelle glødelamper. LED lys er energieffektive, har lengre levetid og kommer i ulike farger og effekter.
Lengde og mengde: Bestem lengden og mengden lys som trengs basert på størrelsen på området som skal dekoreres. Mål mellomrommene på forhånd for å sikre at du kjøper nok lys til å dekke det ønskede området.
Innendørs vs Utendørs: Skille mellom innendørs og utendørs lys. Utendørslys er designet for å tåle værforhold, mens innendørslys kan være mer delikate og ikke egnet for utendørs bruk.

Ornamenter

Fargeskjema: Velg et fargeskjema for ornamentene dine som utfyller din generelle innredning. Vurder tradisjonelle kombinasjoner som rødt og gull eller utforsk mer moderne fargevalg.
Materiale og tekstur: Velg ornamenter laget av forskjellige materialer som glass, plast, stoff eller tre for å legge til dybde og tekstur til treet ditt. Bland forskjellige teksturer for visuell interesse.
Personlig berøring: Inkluder ornamenter som har personlig betydning, for eksempel håndlagde eller personlige ornamenter, for å gjøre juletreet ditt unikt og sentimentalt.

Trær

Kunstig vs. ekte: Velg mellom et kunstig tre eller et ekte tre. Kunstige trær er gjenbrukbare, lite vedlikehold og kommer i forskjellige størrelser og stiler.
Størrelse og plass: Vurder den tilgjengelige plassen for treet ditt og velg en størrelse som passer komfortabelt uten å overvelde rommet. Mål takhøyden for å sikre at treet passer ordentlig.
Grenkvalitet: Se etter kunstige trær med tette og realistisk utseende grener. Sørg for at grenene er sterke nok til å holde ornamenter og dekorasjoner.
Du kan kjøpe juletrærne fra disse merkene: Edm , Atmosphera , Oem , 5 five , og Wolfcraft .