Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Møbler til hjemmet

Møbler til hjemmet

Finn et bredt utvalg av Møbler til hjemmet-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Møbler

Merkevarer av Møbler

Tips for å velge riktige møbler til huset ditt

Senger

Å velge en seng er en viktig avgjørelse siden det direkte påvirker din komfort og søvnkvalitet. Bestem passende sengstørrelse basert på dine behov og tilgjengelig plass. Vanlige sengstørrelser inkluderer twin, full, queen og king. Vurder dimensjonene på soverommet ditt for å sikre at sengen passer komfortabelt. Velg en madrasstype som passer dine preferanser og krav. Vanlige typer inkluderer innerspring, memory foam, lateks og hybridmadrasser. Hver type tilbyr forskjellige nivåer av støtte, fasthet og bevegelsesisolasjon. Madrassen plasseres enten på en stabil bunn, vanligvis laget av tre eller jernplater, eller en fjærende bunn.

Bokhyller og hyller

Bokhyller og hyller er møbler designet for å gi oppbevarings og utstillingsløsninger for bøker, dekorartikler og andre eiendeler. De er viktige komponenter i hjemme eller kontororganisasjonen, noe som gir effektiv organisering og enkel tilgang til varer. En bokhylle er et frittstående eller veggmontert møbel spesielt designet for oppbevaring av bøker. Den består vanligvis av horisontale hyller som fungerer som rom for å arrangere bøker i oppreist stilling. Bokhyller kan variere i størrelse, design og materialer, alt fra små bokhyller egnet for kompakte rom til store. Hyller , derimot, refererer til horisontale overflater festet til vegger eller andre strukturer, og gir en plattform for lagring eller utstillingsformål. I motsetning til bokhyller har ikke hyller alltid sider eller bakpaneler. De er allsidige oppbevaringsløsninger som kan tilpasses til ulike behov. Hyller kommer i forskjellige stiler, for eksempel flytende hyller som ser ut til å være festet direkte på veggen uten synlige støttebraketter, eller veggmonterte hyller med braketter eller støtter for ekstra stabilitet.

Stoler

Å velge stoler til hjemmet ditt innebærer å vurdere både praktiske og estetiske faktorer for å sikre komfort, funksjonalitet og visuell appell. Bestem formålet med stolene og den spesifikke funksjonen de skal tjene i hjemmet ditt. Hver type stol er designet for ulike aktiviteter og tilbyr varierende nivåer av komfort og støtte. Komfort er avgjørende når du velger stoler. Se etter stoler med tilstrekkelig polstring, ergonomisk utformede konturer og støttende funksjoner som korsryggstøtte eller armlener. Vurder setehøyde og dybde, samt rygghøyde og vinkel for å sikre en komfortabel sittestilling.

Kommoder

Kommoder er møbler designet for å gi oppbevaring og organisering av ulike gjenstander i hjemmet eller på kontoret. De består vanligvis av en solid ramme med flere horisontale skuffer stablet vertikalt. Kommoder er allsidige oppbevaringsløsninger som tilbyr både funksjonalitet og estetisk appell. Hovedformålet med en kommode er å lagre og organisere klær, tilbehør og andre personlige eiendeler. Antall skuffer kan variere, alt fra noen få skuffer til en større enhet med flere rom. Skuffene kan ha forskjellige størrelser for å få plass til gjenstander med forskjellige dimensjoner. Kommoder er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler, materialer og utførelser for å passe til ulike interiørdesignpreferanser. Valg av materiale påvirker møblenes holdbarhet, estetikk og vedlikeholdskrav.

Sofaer og lenestoler

Sofaer og lenestoler er møbler som vanligvis finnes i stuer, salonger og andre sittegrupper. De gir komfortable sittealternativer og bidrar til den generelle stilen og funksjonaliteten til et rom. Sofaer og lenestoler er designet for å imøtekomme enkeltpersoner eller grupper, og tilbyr et sted å slappe av, sosialisere eller delta i ulike aktiviteter. En sofa , også kjent som en sofa eller sofa, er et langt polstret sete som vanligvis er designet for å gi plass til flere personer. Den har ryggstøtte og armlener som gir støtte og komfort. Sofaer kommer i forskjellige størrelser, alt fra små loveseats til store seksjoner, noe som gir mulighet for tilpasning basert på plass og sittebehov. En lenestol er en enseters stol med armlener. Den er designet for én person og tilbyr en koselig og komfortabel sitteopplevelse. Lenestoler kommer i forskjellige stiler, fra klassiske og tradisjonelle design til moderne og moderne estetikk.

Mer om møbler til hjemmet:

Mer om boligmøbler inkluderer kjøkkenvogner, krakker, TV skap, skjenker, pulter og bord. Du kan kjøpe alle disse fra merker som Edm , Atmosphera , 5 five , Oem , Astigarraga , og Denox .