Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hage og terrasse

Hage og terrasse

Finn et bredt utvalg av Hage og terrasse-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hage og terrasse

Merkevarer av Hage og terrasse

Hvordan velge de beste møblene til hagen?

BBQ

Som tilberedningsmetode innebærer BBQ saktekoking av mat over lav, indirekte varme. Dette gjøres vanligvis ved hjelp av en grill eller en røyker. Varmekilden kan være kull, tre, gass eller elektrisk. Maten, ofte marinert eller krydret, legges på grillen og tilberedes sakte, slik at smakene utvikles og kjøttet blir mørt. BBQ er kjent for å skape røykfylte og deilige smaker i den tilberedte maten.

Benker

En hagebenk er en type uteservering som vanligvis finnes i hager, parker eller andre uterom. Den er designet for å gi et komfortabelt og ofte dekorativt sittealternativ for folk å slappe av og nyte omgivelsene. Hagebenker er vanligvis laget av tre, metall eller en kombinasjon av begge materialer. De kommer i forskjellige stiler og størrelser, alt fra enkle og funksjonelle design til mer forseggjorte og utsmykkede. Noen hagebenker har ryggstøtte og armlener for ekstra komfort, mens andre kan være ryggløse eller ha en enkel spaltekonstruksjon.

Stoler og lenestoler

Hagestoler og lenestoler ligner hagebenker ved at de er utendørs sitteplasser for hager, terrasser og andre uterom. Men i motsetning til hagebenker, som vanligvis er lange og har plass til flere personer, er hagestoler og lenestoler designet for individuell bruk. Hagestoler er vanligvis mindre i størrelse og har et enkelt sete uten armlener. De kan være laget av forskjellige materialer som tre, metall, plast eller rotting. Hagestoler er ofte lette og bærbare, slik at du kan flytte dem rundt i hagen eller uteplassen din for å lage forskjellige sitteplasser. På den annen side er hagestoler mer omfattende og gir ekstra komfort med inkludering av armlener. De gir en koselig og avslappende sitteopplevelse, slik at du kan lene deg tilbake og slappe av mens du nyter uteplassen din. Hagestoler kan lages av lignende materialer som hagestoler og kommer ofte med puter eller polstring for økt komfort.

Hengekøyer og solsenger

En hengekøye er en type hengende seng eller svingende sofa som vanligvis brukes til å slappe av, hvile eller sove utendørs. Den består av en stoffslynge eller netting som er hengt opp mellom to forankringspunkter, for eksempel trær, stolper eller en hengekøyestativ. Hengekøyer har en lang historie og er ofte forbundet med tropiske eller strandlige steder. Tradisjonelt ble hengekøyer laget av naturlige fibre som bomull eller tau, men moderne hengekøyer er ofte laget av syntetiske materialer som nylon eller polyester, som gir holdbarhet og motstand mot værforhold. Stoffet til en hengekøye danner en støttende overflate som tilpasser seg kroppens form, og tilbyr en komfortabel og ergonomisk hvilestilling.

Parasoller og markiser

Parasoll foldetak er støttet av stive eller metallribber som vanligvis er skalert på metall, tre eller bøyelige stolper. Parasoller og markiser brukes for å beskytte noen mot nedbør eller sollys. En markise er et deksel koblet til ytterveggen til et byggverk.

Pergolaer, telt og lysthus

En pergola er en utendørs parkkomponent som danner en skyggefull gangvei, eller sitteområde med stående søyler. Et telt er et stort telt som drives for sosiale funksjoner. Et lysthus er en arborstruktur, vanligvis bygget i hager. Pergolaer, telt og lysthus er de viktige strukturene som er bygget i hagen.

Tabeller

Hagebord , også kjent som utendørsbord eller terrassebord , er møbler designet spesielt for bruk i uterom som hager, terrasser, dekk eller balkonger. De gir en overflate for ulike aktiviteter, inkludert servering, underholding og generell avslapning i utendørs omgivelser. Hagebord kommer i et bredt spekter av størrelser, former og materialer for å dekke ulike preferanser og behov. Vanlige materialer som brukes til hagebord inkluderer tre, metall som aluminium eller smijern, plast, rotting og glass. Hvert materiale gir forskjellige fordeler når det gjelder holdbarhet, stil og vedlikeholdskrav.

Mer om hagen og terrassen:
Mer om hagen og terrassen inkluderer drivhus og plansikring, skur, sett, husker, sofaer og husker, uteovner, puffer og barn. Du kan kjøpe disse tingene fra disse merkene: Edm , Orbegozo , Vaello , Prosperplast , 5 five , Masso , og Atmosphera .