Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Brita

Om Brita
"Brita er et anerkjent merke og et tysk selskap som ble grunnlagt i 1966. Selskapets hovedkontor ligger i Taunusstein, Tyskland. I over 50 år har Brita fortsatt å være blant de ledende ekspertene innen vannoptimalisering, og produserer vannfiltreringsprodukter for husholdnings- og profesjonelle bruksområder. Vi har produksjonsanlegg i Tyskland, Kina, Sveits, Italia og Storbritannia. Brita designer og produserer de beste vannfiltrene i verden. Britas produktlinje inkluderer vannkanner (BPA-frie), vannkoker og kranfester med integrerte engangsfilter som selges i 69 land rundt om i verden.
Gjennom årene har Brita vokst og utviklet seg. Selskapets forpliktelse til bærekraft er tydelig da de fremmer reduksjonen av engangsplastflasker og legger vekt på de miljømessige fordelene med filtrert springvann. Brita har en rik historie med innovasjon og forpliktelse til å forbedre vannkvaliteten og bærekraften. Deres produktsortiment, inkludert vannbeholdere, flasker, kanner, filtre og filterbytter, gjenspeiler deres misjon om å gjøre rent og forfriskende vann tilgjengelig for alle, samtidig som de reduserer miljøpåvirkningen av å bruke engangsflasker.

Renser livets essensielle element

Brita vannbeholdere er en praktisk og miljøvennlig måte å sikre at rent vann er lett tilgjengelig. Disse beholderne kommer i ulike størrelser for å passe ulike behov, noe som gjør dem perfekte for hjemme- eller kontorbruk. Brita vannflasker er designet for de som er på farten. De har et integrert filter som sikrer at springvann kan forvandles til rent og godt smakende vann, uansett hvor du er. Disse flaskene er miljøvennlige og reduserer behovet for engangsplastflasker, samtidig som det å holde seg hydrert er enkelt og bærekraftig.
Brita vannkanner er et fast inventar i utallige hjem. Disse kannene har et enkelt utskiftbart filter som effektivt reduserer forurensninger og forbedrer smaken av springvann. Britas forpliktelse til vannfiltreringsteknologi har ført til utviklingen av avanserte filtre som effektivt reduserer urenheter og forbedrer kvaliteten på springvann. Brita vannfiltre bruker en kombinasjon av aktivert karbon og ionbytterharpiks for å levere klart og rent vann samtidig som de beholder viktige mineraler. De er kompatible med Brita vannbeholdere, kannere og flasker.
Brita filterbytter er utformet for å være problemfrie og kostnadseffektive. Disse bytterne sikrer at ditt Brita-produkt fortsetter å gi høykvalitets filtrert vann."