Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Kjøkken hjem

Kjøkken hjem

Finn et bredt utvalg av Kjøkken hjem-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kjøkken

Merkevarer av Kjøkken

Tips for å velge riktig kjøkkenutstyr for ditt hjem

Kaffemaskin

En kaffemaskin er en enhet eller et apparat som brukes til å tilberede og brygge kaffe. Den automatiserer prosessen med å lage kaffe, slik at brukere enkelt kan brygge favorittkaffedrikkene sine hjemme, på kontorer eller i kommersielle omgivelser som kafeer og restauranter. Kaffemaskiner kommer i ulike typer og modeller, hver med sin egen bryggemetode og funksjoner.

Oppvaskmaskin

En oppvaskmaskin er et husholdningsapparat designet for å automatisere og forenkle prosessen med rengjøring og desinfisering av servise, redskaper, glass og annet kjøkkenutstyr. Det finnes ofte på kjøkken og er et essensielt apparat for mange hjem. Hovedformålet med en oppvaskmaskin er å fjerne matrester, fett og bakterier fra skitten servise, og dermed spare tid og krefter sammenlignet med å vaske opp for hånd.

Frityrkokere

Frityrkokere er kjøkkenapparater eller utstyr som brukes til frityrsteking av matvarer. De er designet for å lage mat ved å senke den i varm olje, noe som resulterer i en sprø og deilig tekstur. Frityrkokere brukes ofte i hjem, restauranter, gatekjøkken og andre matserveringsinnstillinger.
Frityrkokere leveres med temperaturkontroller for å justere tilberedningstemperaturen i henhold til typen mat som stekes. Å opprettholde riktig temperatur er avgjørende for å oppnå ønsket tekstur og smak på den stekte maten.
Frityrkokere kan brukes til å tilberede et bredt spekter av frityrstekte retter, inkludert pommes frites, kylling, fisk, løkringer, smultringer og diverse andre slagne eller panerte matvarer. Frityrsteking er en populær tilberedningsmetode for å oppnå sprø eksteriør og holde på fuktigheten inne i maten.

Steker og griller

Steker og griller er begge kokeapparater som brukes til å tilberede mat, men de er forskjellige i tilberedningsflater og metoder. Her er en kort forklaring av hver:

Stekeplater : En takke er et kokeapparat som har en flat og jevn kokeoverflate. Det kan være elektrisk, gassdrevet eller til og med et komfyrtopptilbehør. Steker er vanligvis laget av støpejern, rustfritt stål eller ikke klebende materialer. De brukes til matlaging direkte på den flate overflaten, uten behov for rister eller grillmerker. Steker er ideelle for å lage frokostmat som pannekaker, egg, bacon og grillede smørbrød. De gir jevn varmefordeling og et stort kokeområde.
Griller : En grill , også kjent som en grill, er et kokeapparat som brukes til å grille mat over åpen ild eller varmekilde. Griller kan drives av trekull, gass, elektrisk eller trepellets. De har rister eller grillstenger som gjør at maten kan plasseres rett over varmekilden. Griller brukes ofte til å tilberede kjøtt, fjærfe, fisk, grønnsaker og til og med frukt. De gir en røyksmak og karakteristiske grillmerker på maten. Griller kommer i forskjellige størrelser, inkludert bærbare versjoner for piknik og camping, samt større for bakgård eller profesjonell bruk.

Ovner og mikrobølgeovner

Ovner og mikrobølgeovner er begge kjøkkenapparater som brukes til matlaging eller oppvarming av mat, men de fungerer på forskjellige måter. Her er en forklaring av hver: Ovner : En ovn er et kokeapparat som bruker tørr varme til å lage mat. Den består typisk av et varmeelement eller gassbrenner som genererer varme og et lukket kammer hvor maten plasseres for tilberedning. Ovner kan drives av elektrisitet eller gass. De gir en konsekvent og kontrollert varmekilde for baking, steking, steking og andre matlagingsteknikker. Ovner har ofte justerbare temperaturinnstillinger, timere og flere tilberedningsmoduser. De brukes ofte til å bake brød, kaker, gryteretter og andre retter som krever gradvis og jevn oppvarming. Mikrobølger : En mikrobølgeovn er et kjøkkenapparat som bruker elektromagnetisk stråling i mikrobølgefrekvensområdet for å lage mat eller varme opp mat. Mikrobølger genererer elektromagnetiske bølger som får vannmolekyler i maten til å vibrere, skape varme og tilberede maten. Mikrobølger er kjent for sine raske koketider og bekvemmelighet. De brukes først og fremst til å varme opp matrester, tine frossen mat og raskt tilberede enkle retter. Mikrobølger leveres med justerbare effektinnstillinger og timere for nøyaktig kontroll over tilberedningsprosessen.

Mer om kjøkken:
Mer om kjøkkenet inkluderer vasker og kraner, tilbehør og deler, handlevogner, vannkoker, varmt vann, brødristere, kokeplater, kjøkkenroboter, blandebatterier, avtrekkshetter og avfallsbeholdere. Du kan kjøpe alle disse tingene fra disse merkene: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Gimi , Vaello , Prosperplast , og Ibili .