Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hjem og innredning

Hjem og innredning

Finn et bredt utvalg av Hjem og innredning-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hjem og innredning

Merkevarer av Hjem og innredning

Hvordan dekorere hjemmet ditt?

Badetekstil

Badetekstil er et ord som brukes til å definere de forskjellige typene tekstiler som brukes i toalettrom. Baderomstekstiler inneholder håndklær, matter, dusjforheng og andre lignende ting. Baderomstekstiler kan lages av en rekke stoffer, inkludert lin, bomull, polyester, nylon og mikrofiber.

Sengetøy

Sengetøy refererer til de forskjellige elementene som brukes til å kle og dekke en seng for komfort, hygiene og estetikk. De inkluderer flere viktige komponenter:

Laken: Laken er rektangulære stoffstykker som dekker madrassen og gir en jevn og behagelig overflate for å sove. De kommer i forskjellige størrelser tvilling, hel, dronning, konge og materialer som bomull, lin eller mikrofiber.
Putetrekk: Putetrekk er trekk for puter som beskytter dem. De er vanligvis laget av samme materiale som arkene og er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å matche forskjellige putetyper.
Tepper: Tepper brukes for varme og kan være laget av materialer som bomull, ull eller syntetiske fibre. De kommer i forskjellige vekter og tykkelser for å passe til forskjellige klimaer og personlige preferanser.
Dyner: Dyner er fylte sengetepper som gir ekstra varme. De er vanligvis fylt med dun, fjær eller syntetiske fibre og kommer med et avtagbart deksel. Dekselet kan endres i henhold til sesongmessige eller estetiske preferanser.
Dyner: Sengetepper er dekorative sengetepper som gir stil og farge til sengen. De er ofte laget av flere stofflag sydd sammen, og skaper et vattert mønster. Dyner kan brukes alene eller kombinert med andre lag for ekstra varme.
Pute shams: Pute shams er dekorative trekk for puter som matcher eller komplementerer sengeteppet . De er vanligvis designet med en dekorativ kant og brukes til å forbedre den generelle estetiske appellen til sengen.
Sengeskjørt: Sengeskjørt er stoffpaneler som henger ned fra kanten av madrassen til gulvet. De dekker rommet mellom madrassen og gulvet, gir et dekorativt preg og skjuler sengerammen eller oppbevaringen under.

Tepper

Tepper er gulvbelegg laget av vevd eller tuftet stoff, vanligvis laget av naturlige eller syntetiske fibre. De er designet for å gi isolasjon, komfort og estetikk til innendørsrom. Tepper er tilgjengelige i forskjellige stiler, størrelser, farger og mønstre for å passe til forskjellige smaker og dekoroppsett. Konstruksjonen av tepper innebærer å løkke eller sy sammen fibre for å skape en tett og spenstig overflate. Denne prosessen kan gjøres for hånd eller ved hjelp av spesialmaskiner. Fibrene som brukes i tepper kan inkludere naturlige materialer som ull, bomull, silke eller plantefibre som jute eller sisal. Syntetiske fibre som nylon, polyester, akryl eller polypropylen er også ofte brukt.

Gardiner og persienner

Gardiner og persienner er vindusbelegg som tjener både funksjonelle og dekorative formål i interiørdesign. De tilbyr privatliv, kontroll over naturlig lys og bidrar til den generelle estetiske appellen til et rom. Mens de deler formålet med å dekke vinduer, er gardiner og persienner forskjellige i konstruksjon og drift.
Gardiner er stoffpaneler som henger vertikalt fra en stang eller skinne, og dekker vinduer eller døråpninger. De kommer i et bredt spekter av materialer, mønstre, farger og stiler for å passe ulike designpreferanser.
Persienner er vindusbelegg laget av harde materialer, som tre, metall eller syntetiske materialer som vinyl eller PVC. De består av individuelle lameller eller paneler som kan justeres for å kontrollere lys, privatliv og utsikt.

speilene

Speil er glatte, sterkt reflekterende overflater som reflekterer lys og danner et bilde av objektene eller menneskene foran dem. De brukes ofte til personlig stell, dekorative formål og for å forbedre romfølelsen i interiørdesign. Speil spiller en betydelig rolle i vårt daglige liv og er tilgjengelig i ulike former, størrelser og stiler for å dekke ulike behov og preferanser.
Konstruksjonen av speil involverer et tynt belegg av reflekterende materiale, som aluminium eller sølv, påført på baksiden av en glass eller akrylflate. Dette reflekterende belegget lar lyset sprette tilbake og skape en klar refleksjon. Speil kan være innrammet eller uten ramme, og rammematerialet kan variere fra tre og metall til plast eller andre dekorative materialer.

Mer om hjem og innredning:
Mer om hjem og innredning inkluderer innredning, symaskiner, blomster og planter, klokker og puter. Du kan kjøpe disse tingene fra disse merkene: Edm , Philips , Prosperplast , 5 five , Atmosphera , og Oem .