Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Klimatisering

Klimatisering hjem, hage og gjør det selv

Finn et bredt utvalg av Klimatisering-produkter for hjem, hage og gjør det selv. Oppdag de beste tilbudene hos bricoinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Klimatisering

Merkevarer av Klimatisering

Hvilke typer klimaanlegg eller klimatisering finnes for hjemmet ditt?

Air condition

Air condition er en enhet som brukes til å kjøle ned temperaturen i et indre område eller rom ved å fjerne varmen og fuktigheten i rommet. Samlet sett spiller et luftkondisjoneringssystem en viktig rolle i å opprettholde komfortable og sunne innendørsmiljøer, forbedre produktiviteten og forbedre det generelle velværet til enkeltpersoner i ulike miljøer.
Moderne klimaanlegg tilbyr ulike tilleggsfunksjoner og alternativer, som programmerbare timere, energisparemoduser, fjernkontrolldrift og sonebasert temperaturkontroll. Størrelsen og kapasiteten til systemet avhenger av de spesifikke kjølekravene til rommet det er ment å betjene.

Varmeovner

Varmerne brukes til å varme opp et indre rom og er vanligvis flyttbare eller festet til en vegg. De fleste varmeovner bruker gass eller strøm. En varmeovn er en enhet som brukes til å generere varme og øke temperaturen i et lukket rom, som gir varme og komfort. Det brukes ofte under kalde værforhold eller i områder der ekstra oppvarming er nødvendig.

Peiser

I en typisk vedfyrt peis brennes ved eller andre brennbare materialer i bålkammeret. Brannen avgir strålevarme, som deretter absorberes av de omkringliggende materialene, som murstein eller stein, og stråler ut i rommet. Peiser kan også bruke alternative brenselkilder som naturgass, propan eller elektrisitet. Gasspeiser er praktiske og enkle å bruke, og gir øyeblikkelig varme og flamme med en bryter. Elektriske peiser bruker varmeelementer og LED teknologi for å simulere utseendet til flammer, og gir en flammelignende effekt uten behov for faktisk forbrenning.
I tillegg til oppvarmingsfunksjonen, er peiser ofte verdsatt for sin estetiske appell. Synet og lyden av knitrende ild, sammen med den milde gløden av flammer, skaper en koselig og innbydende atmosfære.

Rensere

Renseren foredler den indre luften og renser den, og frigjør ulike opphav til forurensning og forurensninger. Denne luftrensingen går gjennom mange forskjellige trinn. For det første får renserne luften som er tilstede i rommet for å fjerne urenheter og partikler, og når luften har filtrert ordentlig frigjør den ren luft.

Ovner og Uteovner

Den mest standard måten å spre varmen til hele hjemmet er ved å bruke ovner og uteovner . Ovnene lar deg kontrollere hvor mye varme du liker i hvert rom i hjemmet uansett hvor ovnen er plassert. Uteovnene brukes til å varme opp uteområder i huset som balkongen hvis du ønsker å bo utenfor hjemmet og nyte utsikten, men føle deg varm.

Mer om klimatisering:

Mer om klimatisering inkluderer vifter, radiatorer, aromadiffusere, luftfuktere og avfuktere. Merkene som tilbyr disse produktene er Orbegozo , Edm , Makita , Atmosphera , Philips , og Oem .